Cuma, Aralık 06, 2013

Düzce'de Yeni İl spor müdürü tesisleri inceledi

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, Düzce’deki spor tesislerini yakından inceleyerek tamamlanması gereken eksiklikleri birinci ağızlardan dinliyor. İl Müdürü Feyzullah Dereci, tesislerin en kısa sürede bitmesi için takiplerini sıklaştıracağını belirtti.


Düzce’ye atandıktan sonra hızlı bir şekilde Düzce’yi tanımaya başlayan ve çalışmaları yakından takip eden Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, İl Müdürlüğünün tüm tesislerinin son durumlarını kontrol etti. Kalıcı Konutlar 2500 kişilik spor salonu, yüzme havuzu Gümüşova sahası gibi tesislerde incelemelerde bulunan Dereci, firmaların kullandıkları demirden çimentosuna kadar sorular sorarak, yapıların en sağlam şekilde yapılmasını istediğinin altını çizdi.


Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, “ Birçok tesisimizi gezdik ve eksiklikleri gördük. Bizim hedefimiz en kısa sürede vatandaşlarımızı bu tesislerle buluşturmak ve onların bir an önce tesislerimizde spor yapmalarını sağlamak olacaktır. Düzce’de herkesin bu tesisleri 24 saat kullanabileceği gibi antrenörlerimiz de onların emrinde olacaktır” ifadelerinde bulundu.


 


İL SPOR MÜDÜRÜ PERSONELİYLE BULUŞTU

Düzce’ye geçtiğimiz hafta atanan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, personelle bir araya gelerek, “Bundan sonra bir aile gibi çalışacağız” dedi.

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, il müdürlüğü personeli ile toplantı yaparak çalışma sistemi ve yapılması gerekenlerle ilgili olarak görüş alışverişinde bulundu. Düzce’de sporun her alanda geliştirilmesi ve ilin adının duyurulması için hep birlikte çalışılması gerektiğine inandığını belirten İl Müdürü Feyzullah Dereci, “Ben ekip çalışmasına inanan biriyim. Birlikte Düzce’de sporun gelişmesi ve daha çok yapılması için çalışacağız. Bir yandan da tesislerimizi yaşam alanlarımızın içine sokarak, herkesin spor yapmasını sağlayacağız. Ben tek başıma hiçbir şey yapamam ama birlikte birçok şeyin üstesinden geliriz ve başarırız. Ben inanıyor ve eminim ki birlikte Düzce’ye spor anlamında damga vuracağız” şeklinde konuştu.


HABER-FOTOĞRAF: İBRAHİM TUZCU


[gallery link="file" ids="97095,97094,97093,97097"]

Hiç yorum yok:

Sultangazi ve Dikilitaş play-off oynayacak

İstanbul SAL Klasman'da normal sezon sona erdi.