Cumartesi, Aralık 07, 2013

Derince Belediye ilk dördü gözüne kestirdi

TFF Kadınlar 1.Lig'de Derince Belediyespor playoff istiyor.


Derince Belediyespor sezon başında geçen yılki yıldız oyuncuları Gülbin Hız ve Hilal Başkol'u Konak Belediye'ye  kaptırması sonrasında, yeni sezon için düşme tehlikesi yaşayabilecek ekipler arasında değerlendiriliyordu. Boşlukları genç oyuncular ile dolduran Kocaeli ekibi, playoffu zorlayan bir performans ortaya koymayı başardı.


Geçtiğimiz beş haftada ligin iki şampiyonluk adayı olan Konak Belediye ve Ataşehir Belediye karşısında sahadan yenilgi ile ayrılan Derince, geçen yılın üçüncüsü ve Kadınlar Ligi'nin en zor deplasmanı olan Ereğli'den 0-0 ile bir puan çıkartmayı başardı. Kendi rakiplerinden olan Trabzon İdmanocağı'nı da deplasmanda 1-0 yenen sarı lacivertliler, bu hafta ligin puansız sonuncusu Marmara Üniversitesi ile oynayacaklar. Son hafta da Adana deplasmanından çıkaracakları bir puan Derince için, ligin ilk yarısının sonunda playoff kapısını aralayacak.  Derince ligin ikinci yarısında playoff iddiası taşyan tüm takımları evinde konuk edecek.


Derince Belediyespor teknik direktörü Hasan Alemdar "Lige beklediğimizden de iyi bir başlangıç yaptık. Genç takımımıı ile çok koşup mücadele ediyoruz. Eğe önümüzdeki iki haftalık dönemeci kayıpsız geçersek, fikstür avantajı ile sonuna kadar gitmek istiyoruz" dedi. 


Derince Belediye 8 Aralık Pazar günü 12.00'de Derince Belediye Stadı'nda Marmara Üniversitesi ile oynayacak.


Erdem g

Hiç yorum yok:

1308 Osmaneli Belediyespor'da hakeme büyük tepki

Bilecik 1. Amatör Lig'de bugün oynanan ve 1-0 konuk ekibin üstünlüğü ile tamamlanan  1308 Osmaneli Belediyespor-Bozüyük Vitraspor maçı s...