Cumartesi, Aralık 14, 2013

'Polisim' dedi, Antrenöre kafa attı

Bugün, Esenyurt'ta oynanan Esen Bayburtspor-Adalar maçı 56.dakikada sivil bir şahsın, soyunma odası koridorunda Adalarspor Antrenörüne kafa atması sebebiyle yarıda kaldı.


Esenyurt Hakan Şükür Stadı'nda oynanan İstanbul Süper Amatör Lig 7.Gruba ait Esen Bayburtspor-Adalarspor maçı, 4-1 ev sahibi ekibin üstünlüğü ile devam ederken 67.dakikada Adalarspor'dan futbolcu, Esen Bayburtspor'dan Hamza Metin Yetişmiş'e faul yaptı. Akabinde Hamza Metin ile Adalarsporlu futbolcu arasında tartışma çıktı ve iki futbolcunun birbirine vurması sonucunda Hakem iki futbolcuyu da oyundan attı. İki takımın Antrenörleri de atılan futbolcuları oyun alanı dışına çıkartmaya çalışırken, Esen Bayburtspor'dan Hamza Metin Yetişmiş, Adalarlı rakibinin suratına kafa attı. Ardından iki takımın Antrenörleri atılan iki futbolcuyu saha dışına çıkarttılar. Bu esnada bir şahıs Sivil Polis olduğunu iddia ederek koridorlara girdi, kavgaya müdahil oldu ve Adalarspor Antrenörünü kafa atmak sureti ile darp etti. Hakemler ve iki takım futbolcuları sahada beklerken Adalarsporlular bu olaya tepki göstererek takımlarını sahadan çektiler ve müsabaka yarıda kaldı. Bu maçla ilgili kararı TFF İstanbul İl Başkanlığı verecek.


Öte yandan soyunma odası koridorlarında yaşanan bu kavga nedeniyle acil toplanan Esen Bayburtspor Yönetimi, futbolcusu Hamza Metin Yetişmiş'in Kulüpleri ile ilişiğini kestiğini açıkladı.


HABER: ERHAN HARPUT

4 yorum:

melih dedi ki...

pekı gercekten polısmıydı nasıl kımlıgıne bakmadılar :) bıze gelınce hemen sorarlarlar 2 tane resım ıcın basın kartın nerde dıye

Sinan Ozbay dedi ki...

Olay zaten yeteri kadar uzucu. Ama bizce onemli olan en azindan kulubunuz ve idarecileriniz yangina korukle gitmiyorlar. Biz ne kulup ve idarecileri gorduk ki oyuncudan cok onlar ortlik karistirirlar. Benim iki kulupten de beklentim bir an once temasa gecmeleri ve bu olayin tatliya baglanmasi. Bir kac sahsin yaptigi cahillikler kulupleri bu denli etkilememeli.

akd dedi ki...

Turan Hoca, yorumunuz tam 1 gün sitede kaldı. Fakat bugün Esen Bayburtspor Başkanı İbrahim Yılmaz yorumu silmemizi rica etti. Lütfen Başkan ile görüşün.

Yusuf Bahar dedi ki...

Esenbayburt Spor'lu yöneticileri,olayların büyümesini tetikleyen futbolcularına karşı aldıkları karardan dolayı tebrik ediyorum. Amatör spor branşlarda mücadele veren kulüplerimiz, sezon boyu maddi ve manevi bir çok zorluklarla karşılaşırken ve bir çok kulüp bu zorluklardan sezonu tamamlayamazken 1946 yılında kurulan istanbulun tek sahası olmayan Adalar ilçesinin takımı Adalar Spor, sahada gerekli olan güvenliğin sağlanamamasından ve can güvenliği tehlikede olduğu için maçını tamamlayamadı. Kurallar gereği takımımızın maça devam etmeme kararının sonucu 3 puanımız silindi ve hükmen yenik sayıldık.Güvenlik güçlerinin ve polisin olan olayların sonrası gelmediğinden maça devam edemememiz suçta gereken tedbirlerin alınmaması suç değil mi? Güvenlik sağlanmamış olmasına rağmen maça devam etmiş olsak ve sonrasında kulüp futbolcularımızdan ve teknik heyetimizden, yöneticilerimizden birinin başına ölümcül bir durum gelse idi puanımızı silen ve bizi hükmen mağlup sayan yetkililer bunun cevabını verebileceklermiydi?

2023-24 Türkiye U18 Şampiyonası 1. Tur Toplu Sonuçları

Türkiye U18 Şampiyonası'nda ilk tur karşılaşmaları sona erdi.