Cuma, Aralık 13, 2013

Büyükçekmece Belediyespor'da ağızlar tatlandı

Bölgesel Amatör Lig 10. Grupta Pazar günü kendi saha ve seyircileri önünde konuk edecekleri Kocaeli temsilcilerinden Kartepe Suadiyespor maçı öncesi Bazsın Sözcüsü Hüseyin Kaya, oyunculara tatlı ikramında bulundu.
Havaların karlı olması ve Büyükçekmece Stadının zemininin karla kaplı olmasından dolayı maçın hazırlıklarını Mimaroba İlyas Kahraman, Tuncay Soyak, Hüseyin Kaya Spor Tesislerinde sürdüren Büyükçekmece Belediyespor’lu futbolculara zorlu Kartepe Suadiyespor maçı öncesi tatlı ikramında bulunan Hüseyin Kaya, oyunculara moral verdi ve karşılaşmadan galibiyet beklediğini söyledi.


Uğur Turgay; Eyüp yok, Reha belki
Büyükçekmece Belediyespor’da masör Uğur Turgay, Pazar günü oynanacak olan Kartepe Suadiyespor maçı öncesi gazetemize sakatlıklarla ilgili bir açıklama yaptı. Masör Turgay, “Pazar günü kendi sahamızda oynayacağımız Kartepe Suadiyespor maçı öncesi iki sakatımız bulunmakta. Bunlardan Boynunda çatlak tespit edilen Eyüp’ün oynama şansı yok. Ayak tırnağından sakat olan Reha’nın durumu maç saatinde belli olacak. Diğer oyuncularımızın bugün itibarıyla bir sıkıntısı bulunmuyor. İnşallah Reha’yı maça yetiştirir takımla sahaya çıkmasını sağlarız” dedi.


 HABER-FOTOĞRAF: İBRAHİM KESKİN


[gallery link="file" ids="98809,98808,98807"]

Hiç yorum yok:

Sultangazi ve Dikilitaş play-off oynayacak

İstanbul SAL Klasman'da normal sezon sona erdi.