Çarşamba, Aralık 11, 2013

Amatörün babası Cuma günü uğurlanıyor

Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Federasoyun ve İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu kurucu üyesi ve eski Başkanlarından olan, TFF Yöneticisi Orhan Saka, Cuma günü son yolculuğuna uğurlanıyor.



Orhan Saka için 13 Aralık Cuma günü saat 10.00'da  Orhan Saka Amatörler Evi'nde anma töreni düzenlenecek. Saka'nın naaşı düzenlenecek anma töreninin ardından Ataşehir Mimar Sinan Camii'nde Cuma namazına müteakip kılınacak cenaze namazından sonra Nakkastepe Mezarlığı'daki aile kabristanına defnedilecek. TFF İstanbul İl Temsilciliği bu törene tüm kulüpleri davet etti.

4 yorum:

MARUFSPOR dedi ki...

Türk Futboluna büyük emeği geçen, Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Federasyon ve İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu kurucu üyesi ve eski Başkanlarından olan, TFF Yöneticisi Orhan Saka 64 yaşında vefat etmiştir. Kendisine Allah'tan rahmet, acılı ailesine ve Türk sporuna başsağlığı dileriz.

ÇANKIRI MARUF SPOR KULÜBÜ YÖNETİM KURULU

BAYRAM KUTSAL dedi ki...

TÜRK FUTBOLUNUN DUAYENI ORHAN SAKA BEYİ KAYBETMENİN ÜZÜNTÜSÜNÜ YAŞIYORUZ.KEDERLİ AİLESİNE BAŞ SAĞLIĞI DİLERİM.
MEKANIN CENNET OLSUN ORHAN BABA SENİ UNUTMAYACAĞIZ............

Erdoğan GÖLLÜ dedi ki...

Sevgili Orhan ağabey ruhun şad, mekanın cennet olsun.

Tansu Açabey dedi ki...

Sevgili Orhan abimizi son yolculuğuna uğurlayacağız.Amatör futbol camiası,kendisini amatör futbol'a adamış bir duayenini kaybetmiştir.Kendisine Allah'tan rahmet eşine,iki kızına ve tüm amatör futbol camiasına baş sağlığı dilerim.

Sultangazispor BAL umutlarını sürdürdü

İstanbul SAL Klasman A Grubu son hafta maçında Sultangazispor Beşyüzevlerspor'u 1-0 yendi.