Salı, Ekim 22, 2013

Atun, “Teknik heyetin ve oyuncuların yanındayız”

Silivrispor Kulüp Başkanı ihsan Atun ve yönetim kurulu üyeleri gerçekleştirdikleri basın toplantısı ile teknik heyetin ve oyuncuların sonuna kadar yanlarında olduklarını beyan ederek güvenlerinin tam olduğunu açıkladı.

Kulüp binasında gerçekleştirilen basın toplantısına Silivrispor Kulüp Başkanı İhsan Atun, İkinci Başkan Süleyman Gençoğlu, Sayman Recep Karaköy, Futbol Şube Sorumluları Doğan Özkoç ve Erkan Karabina, Silivrispor İdari Menajeri Özgür Kurt, Silivrispor Teknik Direktörü Erdal İşkar, Yardımcı hoca Sertan Çalış ile birlikte basının karşısına çıktı. Baştan sona açık yüreklilikle kendilerine sorulan sorulara yanıt veren Başkan Atun yaptığı açıklamasında; “Silivrispor büyük ve güçlü bir ailedir. Bizler de bu ailenin birer bireyleriyiz. Hemen herkes bir şeyler söyleyip yorum yapıyor. Bu yorumlar makul çerçevede olduğu süre içinde normaldir. Eleştirmek herkesin en doğal hakkıdır. Yapılan eleştiriler bizi doğru yola sevk eder bunu da biz isteriz. Özgür Kurt bizim kulübümüzün İdari Menajeridir. Kendisini seven de vardır sevmeyende. Bu durum da normaldir. Hatta Özgür’ün görevini yapmak isteyen, yerine geçmek isteyenler de oldu ama ben kendisinin performansından memnunum.

IMG_0368

BU TAKIMI ÖZGÜR KURT’LA BİRLİKTE OLUŞTURDUK
Sezon başından beri ne çektiğimizi bir Allah bilir birde ben. Ne şartlarda çalıştığımız ve ne şartlarda oyuncu transfer ettiğimiz de ortadadır. Zor şartlarda en iyi oyuncuları kadromuza dahil ettik. Özgür Kurt ve takımın teknik patronu Erdal İşkar hocamız sezon başında her mevkii için bana beşer kişilik bir rapor sundu. Ben ve şube sorumlusu arkadaşlarım da kararımızı verdik. Bu iş bu kadardır. Ben ve yönetim kurulumuzdaki tüm arkadaşlarımız takımıza olan güveni tamdır, aynı şekilde teknik ekibimize ve tek tek tüm oyuncularımıza da güvenimiz tamdır. Özgür Kurt’a da güvenimiz tamdır. Bu takım ligi hak ettiği yerde bitirecek kapasiteye güce inanca sahiptir” dedi.


HABER-FOTOĞRAF: ENGİN AKIN

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...