Pazar, Ekim 27, 2013

Fikstür değişikliği takımları zor durumda bıraktı

TFF Kadınlar 2.Lig'de dokuz takımlı gruplarda yapılan fikstür değişiklikleri sonrası 3.Grup en iddialı iki takım olan Amasya Eğitim ve Samsun İlkadım Belediye'nin karşılaşması ile açılacak.


3 Ekim tarihinde yapılan kura çekiminde belirtilenden daha farklı bir fikstür anahtarı kullanılarak yapılan nihai sezon fikstüründe, grubun en iddialı takımları ilk hafta karşılaşacak. Daha önce belirtilen fikstürde bu karşılaşma dördüncü haftada oynanacaktı. Her iki takım da sezon planlamalarını bu ilk fikstüre göre yaptıkları için bu kadar önemli bir karşılaşmanın ilk haftaya gelmesi ile şaşkınlık yaşadılar.


Konu hakkında Yerel Futbol'a görüşlerini bildiren Samsun İlkadım teknik direktörü Arif İmamoğlu, belki de sezonun en önemli deplasmanı olacak karşılaşmaya fikstürdeki değişiklik sonrası eksik oyuncular ile gitmek zorunda kalacağının altını çizdi ve bu değişikliğin lige çok az zaman kala yapılmasının ekibini zor durumda bıraktığını söyledi. Samsun İlkadım'ın geçen yıl playoff grubunda 1-0 kaybettiği Çenesuyu maçından üç kırmızı kart cezalısı oyuncusu bulunuyor. Amasya Eğitimspor teknik sorumlusu Mustafa Demir de tüm çalışma planlarını rakiplere ve fikstüre göre yaptıklarını söylerken, İlkadım gibi önemli bir maç ile ligi açmalarının ve bunun geç belli olmasının bu planları bozduğunu belirtti.


Amasya Eğitimspor - Samsun İlkadımspor karşılaşması TFF'de yer alan fikstüre göre 2 Kasım Cumartesi günü saat 13.00'de Amasya Taşova İlçe Stadı'nda oynanacak.


Erdem G

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...