Salı, Ekim 22, 2013

Bayrampaşa Tunaspor itiraza hazırlanıyor

İstanbul Süper Amatör Lig 2.Grup'ta geçtiğimiz pazar günü zirveyi çok yakından ilgilendiren müsabaka da Bayrampaşa Tunaspor ile Batı Trakya Takımları karşı karşıya gelerek, zirveye müthiş yakışan bir mücadelenin sonunda gülen taraf 4-3'lük galibiyetle ev sahibi Bayrampaşa Tunaspor oldu.


Karşılaşma'nın uzatma dakikalarında,maçın Hakemi Bayram Başkan, Batı Trakya Türkleri'nden Mehmet Baş ile Bayrampaşa Tunaspor Kaptanı Emin Dilber'i Kırmızı kartla oyun dışı bırakması sonucunda, her iki takımda karşılaşmayı 10'ar kişi tamamlamıştı. İşte tam da bu noktada, Bayrampaşa Tunaspor'un Yönetim Kurulu Türkiye Futbol Fedarasyonu Disiplin Kuruluna itaraza hazırlanıyor.

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Tunaspor Kulübü Başkanı Mustafa Altuntaş, "Oyuncumuz ve Kaptanımız Emin Dilber'in maçın uzatma dakikalarında, takım Arkadaşı Gökhan Güneş'in boğazını sıkan, Batı Trakya Türkleri takımının savunma oyuncusu Mehmet Baş'ı, olay yerinden iterek uzaklaştırmaya çalışması ve yine maçın Hakemi Bayram Başkan'a yardımcı olmak maksatı ile  kaptanı sıfatıylaarkadaşlarını sakinleştirmeye çalışması,maçın Hakemi Bayram Başkan tarafından yanlış anlaşılarak,oyuncumuz ve Kaptanımız Emin Dilber'in kırmızı kartla oyundan atılmasına kesinlikle bir anlam veremedik. Maçın 90 dakikalık canlı yayın görüntüleri elimizdedir. Oyuncumuz Emin Dilber hiç bir rakip oyuncuya, ne bir darp girişimde ne de küfür girişiminde kesinlikle bulunmamaktadır. Bu görüntüler eşliğinde, Türkiye Futbol Fedarasyonu Disiplin Kuruluna itiraz baş vurusu yaparak, oyuncumuz Emin Dilber'in Kırmızı kart cezasının kaldırılmasını telep edeceğiz"dedi.


HABER-FOTOĞRAF: SELİM AÇAN

3 yorum:

murat tophane dedi ki...

ne yanlışı ya bizim maçımızdada agresifti çocuk oyuncağı değil ki bu kırmızı kart iptal olacakmış meydan boş değil beyler direkt kırmızı federasyon gerekli cezayı vermelidir.

murat tophane dedi ki...

görüntülerde sizin kalecinizde adama saldırıyor o ne olacak o görüntüleride verin bence

mert dedi ki...

Birakin bu isleri turk futbolu sizin gibiler yuzunden bu durumda

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...