Çarşamba, Ekim 30, 2013

G.O. Paşa'da Ercan Serbest dönemi

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup ekiplerinden Gaziosmanpaşaspor’da Teknik Direktör Tahir Çopur’un görevine son verilmesinin ardından yeni Hoca belli oldu.



Kırmızı-yeşilli ekipte Gençlik Gelişim Teknik Sorumlusu olarak görev yapan ve daha önce Küçükköyspor ve Edirnespor’da da çalışan ve yine yeşil-siyahlı Kuçükköyspor’da Profesyonel takım Teknik Direktörü olan Ercan Serbest, Gaziosmanpaşaspor’da A takımın başına getirildi.


 


HABER: ALİ KEMAL DEMİR

3 yorum:

ahmet gündoğan dedi ki...

yönetim nihayet dogru bir karar vermiş. gaziosmanpaşa ,gaziosmanpaşa çocuğu tarafından yönetilir. başiarılar ercan hoca.

xxs dedi ki...

neden sadece olumlu yorumları yayınlıyorsunuz da olumsuz eleştirilere kapalısınız. tek kötü bi laf etmeden eleştirdim ercan'ı bu kadar mı kapalısınız eleştiriye. herkes mükemmel mi arkadaş. illa pohpohlayınca mı yer vereceksiniz anlamıyorum ki sizi

horoz dedi ki...

şimdi ben konuşucam ama yayınlamazlar.kişileri karalamadan eleştirebilmeliyiz .küfür etme hakkı kimsenin kiseye yoktur .burada konuşulacak sporsa oda kaedeşliktir.tabiki eleştiricez ama benim dahi bazı takımlara eleştirilerim oluyor yayınlayın .herkezi yayınlayın ama kimse kimseye hakaret edemez ve etmemeli.ercan hocanın küçükköyün başına geldigi zaman ilk destekleyenlerdendim .küçükköy kötü sonuçlar alıyordu ercan hoca gelince kıpırdama oldu.kendimizce sahip çıkmaya çalıştık.hani derlerya gün gelir devran döner o gün gelmedi .bizim desteklediklerimiz bizi tanımadı .bu futbolda biryerlere gelen ne hkmetse gözü görmüyor bizim beklentimiz .gazi osman paşa spora küçükköyden gelenlerde alt yapıya alınsındı.ama diyebilirim kimse alınmadı yada ben öyle biliyorm ..biz kaedeşiz spor kardeşliktir kin gütmeyiz başarılar ercan hocam..

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...