Pazar, Ekim 27, 2013

90+4'te gol geldi, tribünler karıştı

İstanbul 1. Amatör Lig 12. Grup'ta şampiyonluk adaylarından Zeytinburnuspor, 90+4'te yediği golle Güneştepespor'la 1-1 berabere kaldı. Son anlarda tribünler karıştı.



Karşılaşmaya hızla başlayan konuk takım Güneştepe spor aradığı pozisyonları bulsa da gol bölgesinde etkili olamadı. Zaman zaman etkili olan ev sahibi takım Zeytinburnuspor kontrataktan uzun çıktığı topta Oğuzhan ve Hüseyin'in bir anlık anlaşmazlığından faydalandı ve Mert bitime 8 dakika kala takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarı 1-0 bitti.


İkinci yarıda daha iyi bir oyun ortaya koyan konuk takım Güneştepe, 90+4'te son haftaların golcü ismi Oğuz Kınacıoğlu ile golü buldu. Ne olduysa bu golden sonra oldu. Bir taraftar sahaya girdi. Bu kişi daha sonra dışarı alındı ancak sivil polislerin sert müdahalesine diğer Zeytinburnuspor taraftarları tepki gösterince tribünler bir anda karıştı. İçeriye giden hakem üçlüsü 15 dakikanın sonunda sahaya gelerek santra vuruşu ile birlik de maçı bitirdi ve Güneştepespor altın değerinde bir puanla evine döndü.


Kaynak: Güngören Spor Haberleri

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...