Salı, Ekim 29, 2013

Eyüpspor’da Mehmet Şansal istifa etti

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Eyüpspor’un Teknik Direktörü Mehmet Şansal, eflatun-sarılı ekipteki görevinden istifa etti.



IMG_7712-610x400 
Ekibiyle birlikte görevinden istifa eden Mehmet Şansal’la Eyüpspor, geride kalan 9 maçta 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 4 de mağlubiyet almıştı. Eyüpspor'un Şansal'ın istifasının ardından Hoca arayışlarına başladığı ve 2 teknik adamın adının gündeme geldiği öğrenildi.


 


HABER: ALİ KEMAL DEMİR

1 yorum:

eyüplü burak dedi ki...

mehmet hoca onurlu adammıs takım durumunu görüp ve maçtaki protestolara kulak verip istifa etti. Asıl istifa etmesi gereken başta başkan olmak üzere yönetimdir.Yönetim değişmeden hiçbirşey olmaz. Türkiyede kadrosunda 35 tane profesyonel sözleşmeli oyuncusu olan başka klup var mı. klubun borcu aldı basını gıdıyor gecen sene malzeme parasını odeyemedıgı ıcın hacız geldı bu sene ıse gelecek senekı ıddıa gelırlerıne el konuldugu ve puan sılme olacagı soylenıyor. Yerel secımlerınde etkısıyle klupte basıboşluk var ve adım adım 3.lige dogru suruklenıyor. hoca konusunda ıse eyupte adnan dıncer gıbı kıymetlı yıllarca gorev yapmıs ısım varken dıger hocaları tercıh etmek cok anlamsız ayrıca nurettin yılmaz ve adnan keskin hocalarımızda eyüpspor için tercih edilebilir. ama yönetim değişmeden en iyi hoca bile gelse hiçbirşey olmaz.

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.