Pazar, Ekim 27, 2013

'Kimse üzerimizden Zeytinburnuspor'u vurmasın'

Güneştepespor Kulüp Başkanı Ergün Edepali, Zeytinburnuspor'la 1-1 berabere kaldıkları maçın uzatma anlarında yaşananlarla ilgili olarak açıklama yaptı.



Edepali yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:


"Stada ulaştığımız andan itibaren, 90+4'e kadar Zeytinburnuspor kKulübü yöneticileri tarafından gayet centilmence karşılandık. Maç boyunca bizimle ilgilendiler. Uzatma dakikalarında bulduğumuz golden sonra bir kendini bilmez taraftar sahaya atlayıp hakeme doğru koşmaya başladı. Zeytinburnu sporcuları bu şahısı etkisiz hale getirip saha kenarında bulunan sivil polise teslim ettiler. O sırada sivil polislerle bu şahıs arasında bir boğuşma yaşandı. Tam zeytinburnu taraftarının önünde gerçekleşen bu olay neticesinde sahaya yabancı cisim atıldı, bir kaç taraftar daha sahaya atladı. Bu sırada bizim yedek kulübesi ve oyunculara yönelik hiç bir darp ve müdahalede bulunulmadı, takımımız saha içerisinden ayrılmadı. Daha sonra Zeytinburnuspor yöneticileri ve tribünde bulunan sağduyulu Zeytinburnuspor seyircileri bizlere yardımcı oldular. Tribünler boşaltıldı, hakem santra yaptırıp maçı bitirdi ve bizler sahadan ayrılıp semtimize ulaştık. Yaşanılanlar bundan ibarettir.


Bizim üzerimizden kimse Zeytinburnuspor'u vurmaya kalkmasın. Güneştepespor olarak, Zeytinburnuspor yönetimine bize karşı göstermiş oldukları ilgi ve alakaya teşekkür ediyoruz."


Yerel Futbol Sitesi

5 yorum:

gürkan dedi ki...

BAŞKANIMM BAŞIMIZIN ÜSTÜNDE YERİNİZ VAR
UFAKLIGIMDAN BERİİ KULUBUN İÇİNDEYİMM VEE Bİ KAÇ KENDINI BILMEZ CIKIYOR İŞTE VEEE SIZIN SİZİN TAKIMA DA YARDIMCI OLANLARDAN BIRIYIMM YEDEK KULÜBESİNDEKİİ MAZEMELERI BİZAT KENDIM TOPLAYARAK GİTTİ HOCAMIZA VEE KARDEŞLERIME TESLİM ETTİM

Tepeli dedi ki...

Bir Güneştepe'li olarak maçı Zeytinburnun da izledik. Maçın başından sonuna kadar takımını destekleyen bir seyiri vardı. Bir kanı kaynamış genc arkadaşımız için koca camıyayı yere vurmasın kimse.
Yıldırım bosna seyirisinin yaptığı pisliği hiç kimse yapmadı. Ağza alınamyacak tüm küfürleri yumurtaları,Su şişeleri, Gazoz akla ne gelırse atıp,16 yaşında çocuğa her türlü küfür ettiler.

murat dedi ki...

tepeli dogrulari yazmissin tebrik ederim

zeytinburnulu dedi ki...

yıldırım bosna taraftarı delikanlıysa ona buna gider yapıyosa neden zeytinburnuna gelmedi herkes haddini bilecek 16-17 yaşındaki çocuğa küfür etmeyecek haerkes reklam peşinde

gng dedi ki...

YILDIRIMBOSNAYI GÜNGÖRENE BEKLİYORUZ ÖNCEKİ SENE OKMEYDANI GÜNGÖREN EMNİYET ARAÇLARI İLE NASIL GİTTİ İSE YILDIRIMIDA ÖYLE UĞURLUYACAZ HERKES HAKKINI ALACAK

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.