Pazar, Ekim 27, 2013

Kadir Karataş erdi muradına

Tepecik’in tanınmış simalarından Pevruze & (Pirim) Mehmet Karataş’ın oğulları Kadir Karataş, Hülya & Doğan Tunca’nın kızları Tuğçe Tunca ile hayatlarını birleştirdi.



 


Gürpınar Kahramanlar Düğün Sarayında gerçekleşen Nikah ve Düğün Törenine katılımın üst seviyede olduğu gözlerden kaçmadı. Davetlilerin gönüllerince eğlendiği Nikah ve Düğün Törenine katılım göstererek kendilerini memnun eden misafirlere teşekkür eden yeni çift Tuğçe & Kadir Karataş’ın mutlulukları yüzlerinden okunuyordu.


Genç Çift, düğün töreni boyunca eğlencenin doruğuna ulaştılar ve pisteki eğlenceden kendilerini alıkoyamadılar. Baba (Pirim) Mehmet Karataş’ta, kendilerini bu mutlu günlerinde yalnız bırakmayan akraba, eş dost ve misafirlere teşekkür ettiğini söyledi. Anne Pevruze Karataş ise, oğullarının mürüvvetini görmekten dolayı memnuniyetlerini dile getirdi.


“Herkese Allah böyle mutlu günler nasip etsin” diyen Anne Pevruze Karataş’ta Aile fertleri gibi tüm misafirlere gecelerinde birlik ve beraberlik gösterisinde bulundukları için teşekkür ettiğini söyledi. Biz de Yerel Futbol ekibi olarak yeni çifte ömür boyu mutluluklar diliyoruz.


HABER-FOTOĞRAF: İBRAHİM KESKİN


[gallery link="file" ids="88648,88649"]

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...