Cuma, Ekim 25, 2013

Zeytinburnu Futbol Antrenörleri Derneğinden açıklama

Zeytinburnu Futbol Antrenörleri Derneği, Yönetim kurulu üyeleri Nejat Öntaş ve Tanzel Polat’a Zeytinburnuspor taraflarları tarafından yapılan saldırılar nedeniyle bir açıklama yayınladı.



Açıklamada; Son dönemlerde Zeytinburnuspor tarafları tarafından yapılan bir dizi sözlü ve fiili saldırılara maruz kalan ZEFAD Yönetim Kurulu üyelerimiz Sayın Nejat ÖNTAŞ ve Sayın Tanzel POLAT’a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor ve bu yapılan sözlü ve fiili saldırıda sağduyusunu kaybetmeyen Zeytinburnu Spor Yönetim Kuruluna aynı dikkat ve sağduyu ile bu işin üstüne gidecek olmasını temenni ediyoruz.


 


Ayrıca bu olayların merkezinde yer alan Zeytinburnu Spor Kulübü yöneticisi; Sayın Yalçın ULUTÜRK’ün bu olaylarda gösterdiği özen ve sağduyusu bizler tarafından saygıyla karşılandı. Lakin ve umarız; bu olaylar tekrar etmez ve de sonlanır. Ümidimiz, bu günden sonra bu tip olayların tekrarlanmamasıdır.” denildi.


 


HABER: ALİ KEMAL DEMİR

4 yorum:

murat dedi ki...

Bu adamlar hem futbolcularımızı kaçıracak hem yöneticilerimize küfür edecek birde haklıymış gibi üste çıkacak yok öyke yağma herkes ektiğini biçer hakları oymuş ki haklarını aldılar

majeste dedi ki...

ya zeytinburnu sporun hangi açıklamasını okusam zeytinburnuyla ilgili hangi yazıya baksam yorumcular açıklama yapanlar başkanlar as başkanlar hep bir külhanbeyi edasında yanlız bilmedikleri birşey var el yumruğunu yemeyen kendi yumruğunu balyoz sanırmış herkes olayları sakinleştirmeye çalışırken sizler iyice kendinizi kaybediyorsunuz aklı başında demeçler verinde daha fazla germeyin ortamı yoksa sizde çok büyük zararlar görür sıkıntıya düşersiniz

zb dedi ki...

zeytinburnuspor taraftarının açıklamasını yayınlayın yerel futbol sitesi.

akd dedi ki...

Kubilay kardeş, onu da yayınlayacağız.

TFF Futsal Ligi Play-off programı

TFF Futsal Ligi play-off maçları bugün başlıyor.