Pazartesi, Ekim 28, 2013

Vefa, Mesut Özşan'ı göreve getirmek istiyor

Bölgesel Amatör Lig 11.Grupta mücadele eden Vefa, dün görevine son verilen Teknik Direktör Şenol Demir’in ardından takımın başına Mesut Özşan’ı getirmek için deneyimli Hoca ile temasa geçti.



IMG_3892-610x400
Yerel Futbol Sitesine bir açıklama yapan Vefa Spor Kulübü Başkanı Mesut Gülbaran, geçtiğimiz sezon Şubat ayında yeşil-beyazlı Vefa’nın başına geçen ve 3.Ligden bir ekip ile anlaştığı için yollarını ayırmak zorunda kaldıkları deneyimli Teknik adam Mesut Özşan’ın yarın takımla birlikte çalışmalara başlamasını kendisinden istediklerini, dün akşam temasa geçtikleri Mesut Özşan ile prensipte anlaştıklarını, BAL'da mücadele eden bir takımdan da teklif alan lakin Vefa'da çok sevilen Özşan ile yarın sabah görüşeceklerini ve takımı geçtiğimiz sene de çalışan tecrübeli hocaya teslim etmek istediklerini söylerken, anlaşma halinde Özşan'ın yardımcılığını ise Benhur Babaoğlu’nun yapacağını açıkladı.


 


HABER: ALİ KEMAL DEMİR

6 yorum:

TAKİPÇİ dedi ki...

bu takıma kamuran gazi yakışır.

ali dedi ki...

Ben mesut hocamın yerinde olsam vefa ya gelmem İnanıyorum ki 3.lig de daha iyi bir takım çıkar bekle hocam daha iyi yerler olur İnşallah

akd dedi ki...

Vefa ile Mesut Özşan arasında anlaşma şu an itibari ile olmadı.

TAKİPÇİ dedi ki...

hocam Vefaspor'un sitesinde mesut hocanın bu sabah ilk antrenmanını yaptırdığı yazıyor.

akd dedi ki...

Vefa'nın dünkü antrenmanını Benhur Babaoğlu yönetti. Mesut Hoca ile Vefa takımı henüz kesin olarak anlaşmadı. Salı günü Mesut hoca antrenmana çıktı ancak Çarşamba günkü antrenmanda tribündeydi, Yöneticilerle bazı detayları konuştu, sahaya inmedi. Vefa Spor Kulübü bugün-yarın yeni Hocasını açıklar. BU isim benim de çok saygı duyduğum Mesut Hoca da olabilir, Vefa'da daha önce görev yapmış iki isimden birisi de olabilir. Olay bundan ibarettir.

futbolcu dedi ki...

Mesut hocam ,salı ve çarşamba günü idmana çıkardı bizi benhur hoca yardımcı antrenör olarak durdu Sen daha iyi yerlerde olmalısın hocam Senin idmanın, tekniğin, bilgin ,adamlığın ve tecrüben başarıya odaklı Ben birçok hoca ile çalıştım böyle çalışan hoca görmedim İnşallah Allahın izniyle 2.lig bank asyalara kadar yükselirsin

SAL Klasman 27 Mart 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda ikinci hafta maçlarının sonuçları haberin devamındadır...