Pazar, Ekim 27, 2013

İBB, Büyükçekmece’ye geçit vermedi

Türkiye Basketbol 2.Liginde mücadele eden Tüyap Büyükçekmece Basketbol, Mimarsinan Koleji Spor Salonunda konuk ettiği ligin güçlü ekiplerinden İstanbul Büyükşehir Belediyespor’a diş geçiremedi.



 


Taraftarların yoğun ilgi gösterdiği karşılaşmanın zevkli ve çekişmeli geçmesi, izleyenleri memnun etti. Maça iki takımda kontrollü başladı ve bir birlerini sınadılar. Heyecanı üst seviyede geçen ilk Periyotta taraflar birbirlerine üstünlük kuramadı ve 1. Periyot 19-19 sona erdi. 2. Periyotta da çekişme devam etti ve bu periyodu konuk İstanbul Büyükşehir Belediyespor 36-34 önde kapadı. Bu skor aynı zamanda ilk yarının da skoruydu.


İkinci yarıya yani 3. Periyoda daha atak başlayan İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Tüyap Büyükçekmece Basketbol’un her gittiği ataktan sayısız dönmesini avantaj olarak kullandı ve 3. Periyot 54-47 önde kapadı. 4. Periyotta İstanbul Büyükşehir Belediyespor taktımı oyunda kontrolü tamamen eline geçirdi ve periyot sonunda tabeladaki skor İstanbul Büyükşehir Belediyespor 70 – Tüyap Büyükçekmece Basketbol 61 olarak gerçekleşti.


Uzun zamandır taraftarının önünde mağlup olmayan Tüyap Büyükçekmece Basketbol, ilk yenilgisinden dolayı büyük üzüntü yaşadı fakat taraftarların takımlarının performansından memnun oldukları gözlendi.


HABER-FOTOĞRAF: İBRAHİM KESKİN


[gallery columns="4" link="file" ids="88653,88654,88655,88656"]

Hiç yorum yok:

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.