Çarşamba, Ekim 30, 2013

Bolluca-Tuna maçının ardından

Geçtiğimiz Cumartesi günü Arnavutköy Belediye Sahası'nda, Bollucaspor ile Bayrampaşa Tunaspor'un, Süper Amatör Lig 2.Grup'a ait olan karşılaşmasını takip ettim. İki yıldır hiç yaşamadığım bir şansızlığı ilk defa bu karşılaşmada yaşadım.



Yapılan hata benden kaynaklanmasa da sonuçta işin sorumlusu ve bu maçın muhabiri ben olduğum için, eksik Futbolcu ve Teknik Adam bilgilerinden dolayı, tüm Amatör Futbol kamuoyundan ve Bollucaspor camiasından özür dilerim.
Ancak daha öncede belirttiğim gibi, bu eksik İsim yazılma hatası, kesinlikle bana saha komiseri İlyas Karaca tarafından verilen esami listesinden kaynaklanmıştır.


Tabi kii Bollucaspor'un hocası Azad Bilen'dir, tabi ki golü atan Futbolcu Engin'dir. Bu yapmış olduğum,bana göre ufak bir isim eksikliğini hatasını Yerel Futbol Ailesi'ne mal etmek son derece yanlış bir davranış olur sanırım. Sonuçta ben de ilk defa böyle bir eksik çalışma yaptım. Bollucaspor'un o günkü bana verilen esami listesi son derece silik yazılmış bir alt nüshadan ibaretti. Hiç bir futbolcunun İsimleri net bir şekilde okunmuyordu. Aynı şekilde Bollucaspor'un Teknik Direktörü Azad hoca'nın isimi de net bir şekilde yazmıyordu.


Sonuçta Bollucaspor o gün Lider Bayrampaşa Tunaspor'u mağlup ederek haklı bir galibiye'e imza attı. Bolucaspor'un galibiyetini tebrik ediyorum.Önemli olan burada iyi niyet... İki yıldır Amatör Futbol sahalarında, spor severlere,Futbol severlere,elimden geldiğince,tarafsız,doğru,dürüst,haberler yazmaya gayret gösteriyorum. Bugüne kadar bilmeyerek yapmış olduğum tüm hatalardan ötürü özür diliyorum. Ama hepimiz İnsanız bu bir daha hata yapmayacağım anlamına gelmez. Spor severlerden, futbol severlerden şunu rica ediyorum, biz muhabirlerin farkında olmadan yapmış olduğu ufak tefek hatalarımızı Yerel Futbol Sitemize mal etmeyelim. Yerel Futbol Sitesi tüm Amatör Futbol kulüplerinin gözü kulağıdır, Yerel Futbol Sitesi her Amatör Kulübümüze lazımdır.


Saygılarımla


YAZI: SELİM AÇAN

4 yorum:

AZAT BİLEN dedi ki...

Sevgili Selim AÇAN abi, her ne kadar o gün tanışma fırsatı bulamasakta, şahsım olarak sizin iyi niyetinizden zerre kadar şüphem bulunmamaktadır. İnsanlık halidir isimler yanlış yazılabilir, önemli değil sevgili Selim abi, lütfen bu konuda kendinizi üzmeyiniz. Herkes bir şeyler düşünebilir yorum yapabilir. Bollucaspor olarak başta Efkan BUCAK ve tüm çalışanlarının bu işe ne kadar emek verdiğini biliyoruz, görüyoruz. Bizlerde bu işin içindeyiz, sizin istemeyerek yaptığınız hata da bizim hatamızdır. Saygılarımla....

AZAT BİLEN

efsane dedi ki...

yanişlar insanlar icindir gercegide ogünku bolluca spor galibiyetir bu galibiyet emegi gecen tum arkadaşlari kutlayip tebrik ediyom ligde nama maglup takim kalmdadi cunku bolluca bunlari haleti namaglup kalmadi tebrikler bolluca

efsane dedi ki...

yanişlar insanlar icindir gercegide ogünku bolluca spor galibiyetir bu galibiyet emegi gecen tum arkadaşlari kutlayip tebrik ediyom ligde nama maglup takim kalmadi cunku bolluca hepsin yendi birde sonrdan oyuna giren ibrayimdir tebrikler azat hocam sen daha guzel yereler layiksin hocam

Selim AÇAN dedi ki...

Sevgili Azat Hocam iyi niyetiniz ve iyi dilekleriniz için çok Teşekkür ediyorum.Sizler Teknik Adamlar ve Futbolcular olarak Amatörce mücadele ediyorsunuz,biz Habercilerde sizlerin bu mücadelesini,Futbolseverlere Amatörce duyurmaya çalışıyoruz.İnşallah bir gün,bir yerlerde tanışma fırsatı buluruz.
SAYGILARIMLA... Selim AÇAN

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.