Çarşamba, Ekim 30, 2013

Esenkent Gençlik'e 2 maç ceza

İstanbul 1. Amatör Lig 8. Grup ekiplerinden Esenkent Gençlikspor'a 3 puan silmenin ardından şimdi de 2 maç tarafsız sahada oynama cezası verildi.



Esenkent Gençlikspor'un 23 Ekim'de deplasmanda PTT Gençlik'le oynadığı maç, PTT'nin 2-1 üstünlüğüyle devam ederken Esenkentli bir futbolcunun hakemi darp etmesi nedeniyle tatil edilmişti. Esenkent Gençlikspor Kulübü bu münferit olay nedeniyle özür dilerken söz konusu futbolcuyla yollarını ayırmıştı. Lakin TFF maçı 3-0 PTT lehine tescil ederken Esenkent Gençlikspor'un 3 puanını sildi ve şampiyonluk iddiasındaki Kırmızı-Mavililer birden kendilerini düşme hattına yakın buldu.


Tertip Komitesi ayrıca Esenkent Gençlikspor'un sahasını 2 maçlığına kapattı. Lakin zaten 2 haftadır iç saha maçlarını kulüp merkezine oldukça uzakta olan Hadımköy'de oynayan Esenyurt temsilcisinin cezasını nerede çekeceği merak konusu!


Bu arada Tertip Komitesi, olaylar nedeniyle tamamlanamayan Öz Trabzonlular SK-İstinyespor maçı nedeniyle Öz Trabzonlular'ın sahasına 1 maçlığına kapattı.


HABER: EFKAN BUCAK

2 yorum:

cafer46 dedi ki...

valla helel olsun isfit'e bir takımı ancak böyle yıkabilirdiniz.Bir oyuncunun yaptığını tüm camia çekecek yazık. Bir haken çıkıyor maçı resmen alıp dier tarafa veriyor. ,futbolda hiçmi hakemi denetlemiyorsun penaltı noktasına hükmediyosun yardımcın bayrağı çekip çizgiye koşuyor ve tam 3 dakika itirazdan sonra ben penaltıyı iptal ettim autla başla diyorsun ve bu pozisyonda esenkentli oyuncuyu kartla oyundan atıyosun ve kimse bu hakeme hesap sormuyor.hepsini anladık hakeme saldıranı men et
takımı hükmen yenik say ama 3 puan silmek nasıl oluyor vede bugün bu kararı veriyosun 2 maç dış saha cezası veriyosun yazıklar olsun.zaten esenkent takımı lige 10 gün kala katıldı ve ona rağmen şampiyonluğa giderken ancak önünü böyle keserdiniz onuda yaptınız birde bugün saha kapama vermişsiniz bu takım zaten haftalardır hep dışarda oynuyordu cezasını zaten siz demekki ozamandan kesmişsiniz helal olsun.bu takım bence ligden çekilsin daha iyi sizi meşgul etmez en azından

KELMENT dedi ki...

FMT'tının hangi madde ve bendine göre saha kapama cezası verildi acaba?

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.