Çarşamba, Ekim 30, 2013

Nejat Öntaş: Keşke bunlar hiç olmasaydı!

İstanbul 1.Amatör Lig 12.Grup ekiplerinden Çankırı Marufspor Teknik Direktörü Nejat Öntaş Sitemize bazı açıklamalarda bulundu.



İlk olarak, Zeytinburnuspor’un, sahasında konuk ettiği Söğütlüçeşme maçında yaşanılanlar, Çankırı Marufspor Teknik Direktörü Nejat Öntaş’ın maç izlemek için gittiği Atatürk Stadında Zeytinburnuspor taraftarı iki kişi ile girdiği diyaloğ sonrasında saldırıya uğraması, karşılıklı demeçler, Cumhuriyet Savcılarını göreve çağıran açıklamalar, Zeytinburnuspor Başkanı Ünal Tombulel’in birçok kesimin tepkisini çektiği açıklaması ve son haftada yaşanılan Zeytinburnuspor taraftarı bir kişinin Güneştepe maçında sahaya inmesi ve sivil Polisler tarafından güç kullanarak durdurulması, maçın 20 dakika durması, Damlaspor ile karşılaşmak için Zeytinburnu’na gelen Beykoz 1908 ekibinin aracının saldırıya uğraması ve son olarak İFA-Sarıyer Yeni Mahalle maçını izlemeye giden Zeytinburnuspor futbolcusu Caner’in, Söğütlüçeşme’de görevli bir kişi kişi tarafından tehdit edilmesi ve yine Zeytinburnuspor futbolcusu Adem’e açık, açık yapılan tehditler ve sportmenlik dışı ağır bir söz ve Söğütlüçeşme Teknik Direktörü Tanzer Polat’ın olayı yatıştırması gibi birbirlerinin gözünü korkutmak tarzından yapılan çok tehlikeli olaylardan sonra ortamı yumuşatmak adına ilk adım Çankırı Marufspor Teknik Direktörü Nejat Öntaş’tan geldi ve Bayrampaşa temsilcisinin Teknik Direktörü yaptığı açıklamada sağduyu çağrısı yaptı.


 


“Zeytinburnuspor aşkı bende de var”
Yerel Futbol Sitesine yazılı bir açıklama gönderen Teknik adam açıklamasında şu ifadelere yer verdi: Ayazağa Atatürk Stadında yaşanılan münferit olay maalesef doğrudur. Ancak olayların bu boyuta gelmesi ve endişe verici boyuta ulaşmasından dolayı da üzgün olduğumun bilinmesini isterim. Keşke bunlar hiç olmasaydı, zamanı şimdi geriye sarmak isterdim. Ancak hakkımda yapılan ithamlar ve beni kabahatli gösteren beyanatlar gerçekleri yansıtmamaktadır. Fakat Zeytinburnuspor aşkı, her Zeytinburnulu gibi sonuna kadar ben de mevcuttur. Bu olayların öyle veya böyle bir şekilde içinde olmaktan dolayı, her ne kadar suçum olmasa da üzgünüm. Artık bu negatif ve sonunun hiçbir yere varamayacağı olayların son bulması adına Nejat Öntaş olarak yapılması gereken ne varsa yapmaya da hazırım. Kamuoyunu da böyle hoş olmayan fiiliyattan dolayı meşgul etmeden hicap duyuyorum.


 


HABER: ALİ KEMAL DEMİR

3 yorum:

TARAFTAR dedi ki...

ZEYTİNBURNU SPOR KULUBUNUN DAHA FAZLA İNSAN KAYBETMEYE İHTİYACI YOKTUR ZEYTİNBURNU AŞIKLARININDA ZEYTİNBURNUNA YARDIM ETMEKTEN BAŞKA ÇARE YOKTUR ARTIK YENİDEN DOĞUŞ OLMALI ZEYTİNBURNU AYAKLANMALIDIR SAĞ SOLU KIRARAK DÖVEREK İNSANLARA ZARAR VEREREK DEĞİL NEŞEYLE GÜÇLE DAHA ÇOŞKULU ŞEKİLDE ...ZEYTİNBURNUNA YANLIŞ YAPANLARDA BİRAN ÖNCE YANLIŞLARI İÇİN ÖZÜR DİLEMELİ KULUBUNE SEMTİNE SAHİP ÇIKMALIDIR.

OFLU dedi ki...

Zeytinburnu ilçesine farklı takımlarla hizmet etmiş Zeytinburnuspor klubunde futbol oynamış Nejat hocamızın duygularını çok iyi anlayan biriyim Yıllarca Zeytinburnunda farklı takımlarda alt yapı ve profesyonel olarak Zeytinburnuspor klübüne hizmet etmiş biri olarak Zetinburnuspor Ç.Marufspor maçının dosthane bir ortamda geçmesini teenni ediyorum. Zeytinburnuspor taraftarı uzatılan bu eli sıkmadan geri çevirmicektir

Zeytinburnu Taraftarı dedi ki...

Hiç bir saldırıyla karsı karsıya gelmiceksiniz.. Bundan emin olabilirsiniz...!

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...