Pazartesi, Ekim 28, 2013

Diyarbakır Büyükşehir Belediye hazırlık maçı için rakip bulamıyor

TFF Kadınlar 2.Lig'de Diyarbakır'ı temsil eden ve playoff için en büyük adaylardan olan Büyükşehir Belediyespor rakip bulamadığı için hazırlık karşılaşmalarını erkek takımları ile oynuyor.


Diyarbakır'da hazırlık maçı yapacak rakip bulamayan Büyükşehir Belediye, son olarak U17 erkek takımı ile bir hazırlık maçı yaptı. Başabaş geçen karşılaşmayı U17 erkek takımı 5-3 kazandı.


Zelal'e dikkat edin


Geçen yıl da playoff'a yükselen, ancak ilk turda Hakkarigücü'ne penaltı atışlarında elenen sarı kırmızılar bu yıl da iddialı. Playoff'a kalamayan takımlar yeni oluşturulacak 3.Lig'e düşeceği2013-14 sezonunda hedef 1.Lig, olmazsa 2.Lig'de devam edebilmek için playoff oynamak olacak. Diyarbakır ekibi en çok 1996 doğumlu olan ve Kadınlar liglerinde oynadığı 18 maçta 48 gol kaydetmeyi başaran Zelal Baturay'a güveniyor. Takımın teknik sorumlusu Filiz Atay, geçen sezon çok üstün bir form gösteren oyuncusunun milli takımlar için değerlendirilmesi gerektiğine inanıyor.


Yerimiz 1.Lig


Tamamen kendi imkanları ve altyapısından yetiştirdiği oyuncular ile mücadele eden Büyükşehir Belediye, geçtiğimiz ay Türkiye Genç Kızlar Şampiyonası'nda çeyrek finale kadar yükselmiş, Ataşehir Belediye'nin milli oyuncuları ile takviyeli kadrosunu çok zorlasa da yarı finale çıkamamıştı. Atay, bu altyapı ile takımın geleceğinin güvende olduğunu, Diyarbakır gibi büyük bir potansiyele sahip bir kentin yerinin Kadınlar 1.Lig olması gerektiğini vurguluyor.


İlk maç Elazığ'da


TFF 2.Lig'in belki en zor grubu olan 8.Grup'ta mücadele edecek Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ilk maçında Elazığa giderek Hedefspor ile oynayacak. Karşılaşma 2 Kasım Cumartesi günü 12.00'de Atatürk Stadı Sentetik Saha'da gerçekleşecek.


Erdem G


[gallery link="file" ids="89070,89071,89072,89068,89069"]

Hiç yorum yok:

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.