Çarşamba, Ekim 30, 2013

Söğütlüçeşme son anda kazandı

İstanbul 1.Amatör Lig 12.Grup maçında Yıldırım Bosna ile Söğütlüçeşme karşı, karşıya geldiler. Zorlu 90 dakikada kazanan taraf uzatmada bulduğu gol ile konuk ekip oldu 1-0.



Bayrampaşa Belediyesi (Kocatepe) Stadında oynanan ve Deniz Hasanoğlu, Mustafa Çil, Fatih Okhan Hakem tirosunun yönettiği maç, her iki takımın yöneticilerinin ve futbolcularının centilmenlik gösterisi altında başladı.


Ev sahibi Yıldırım Bosna takımı maça hızlı başladı. Henüz 1. dakika dolmadan Bayrampaşa temsilcisi atağa hızlı başladı ve topları direkten döndü. 5.dakikada bu duruma karşılık veren Söğütlüçeşmespor futbolcusu Abdullah kaleci ile karşı karşıya kalmasına rağmen topu kaleciye teslim etti. İlk yarıda Yıldırım Bosna takımı atak bir futbol sergilese de devre 0-0 bitti.


İkinci yarıya Söğütlüçeşmespor daha hızlı başladı. Maçın ilerleyen dakikaları karşılıklı ataklar ile geçti. Maçın uzatma dakikalarında Turgay’ın sol kanattan yaptığı atakta topu ceza sahasına ortaladı. Topun gelişine güzel bir vuruş yapan Özcan topu filelerle buluşturdu.


Maç 1-0 Söğütlüçeşme Spor üstünlüğü ile bitti. Maçın Hakem triosu kusursuz bir maç yönetti. Maçtan sonra iki takım futbolcuları Hakem triosunu tebrik etti.


 


HABER: MEHMET ALİ HOŞ


[gallery link="file" ids="89584,89585,89586"]

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.