Perşembe, Ekim 31, 2013

Bağcılarspor, Şirin Berber ile yollarını ayırdı

İstanbul Süper Amatör Lig 3.Grup ekiplerinden Bağcılarspor, Teknik Direktör Şirin Berber ile yollarını ayırdı.



Bağcılar Spor Kulübü’nden yapılan açıklamada, “Teknik Direktör Şirin Berber ile yollarımız 29 Ekim 2013 Salı günü ayrılmıştır. Yeni Teknik Direktörümüz en kısa zamanda açıklanacaktır” denildi.


 


HABER: ALİ KEMAL DEMİR

4 yorum:

Aras dedi ki...

Bağcılar Spor son bir senede çok büyük iki değer kaybetti bana göre.Böyle kariyer sahibi bir hocayı kaçırmamaları gerekirdi. Çünkü hoca futbol ve psikoloji alanlarında çok hakim ve başarılıydı. Muhtemelen sezon arasında kopmalar ve diğer ayrılık haberleride gelir. Bu takım bu ligde herkesi yenecek kapasiteye ve mantaliteye sahip. Bundan sonrası için çok sağlıklı şeyler söyleyemeceğim. Umarım tüm insiyatif gelen antrenöre bırakılır ve yönetim sağlıklı bir vizyonla yoluna devam eder.

bağcılarlı dedi ki...

aras arkadaşım ne kariyeri bir yıl içinde iki takımı küme düşüren servis şöförü,özel güvenlikle kavga eden rakip takım futbolcusu sakatlanınca bırakın ölsün diyen alt yapı hocasını tanımıyan kendi diploması ile övünen idmanda 3 tur koşu 5-2 minyatör kale maç ne işin vardı o zaman bağcılarsporda kişinin psikolojisimi başarılı 10 maçta 11 puan bağcılarsporu hocasız kalmaz kopmada olmaz kimseninde parası kalmaz biz hocanın işine karışmayız iyi hoca kötü hocayı kovar.

Taraftar dedi ki...

Bu kadar saçmala sen kesin şirinin yalamasısın şirin denilen hoca kimi şampiyon yapmış her gitti külüpte küme düşürmüş . Bağcılarspor düşürücekti yöneticiler yolu verdi ama o yöneticiler o baldan düşün takımı bozmıcaktı seneye aynı takım devam etcekti şuan şampıyondu takım garantılemişti yarısını .. Ama bu yöneticiler herkezin hakkını ahını aldılar bu takım işi hiç bi zaman ras gitmez !! Harika takım vardı gençler vardı büyük abileri vardı yol göstermiyordu şimdi takıma bakıyorum şirin hocanın kurduğu ne zevk var ne tad aldınızmı 4 senede 2 lig kırmızı gruba çıkmayı ama bence GAYET GÜZEL aldınız hak ettiniz bunun hepsini paylaşın bölmeden lütfen herkez görsün bilsin ...

bedrhn dedi ki...

sakıp gül yakışır bagcılar sporumuza zaten bağcılar sporda yetişmiş birisi.

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...