Cumartesi, Ekim 26, 2013

Topkapı-İkitelli maçı yarım kaldı

İstanbul 1. Amatör Lig 4. Grup'ta Topkapıspor-İkitellispor maçı, konuk ekipten 1 futbolcunun hakeme saldırmaya teşebbüs etmesi nedeniyle tamamlanamadı.



Mimarsinan Stadı'ndaki maçın ilk yarısı 0-0 biterken, İkitellispor ikinci yarıda bulduğu gollerle 75. dakika itibariyle 2-0 öne geçti. Daha sonra açılan Topkapıspor 90+2'de 3-2 öne geçti. Üçüncü Topkapı golünün ardından santra sırasında İkitellisporlu bir futbolcu hakeme küfür ettiği gerekçesiyle kırmızı kart gördü. Bu futbolcu saha dışına çıkarken mavi-beyazlı ekipten 1 futbolcu hakeme saldırmaya teşebbüs etti. Saha bir anda karışırken hakem müsabakayı tatil etti.


Gerginlik daha sonra da devam ederken soyunma odası koridorlarında da olaylar vardı. Ayrıca İkitellispor kafilesiyle, bir sonraki maçı izlemeye gelen Mimarsinanspor taraftarları arasında gerginlik yaşandı.


Bu maçla ilgili geniş haber ve fotoğrafları ilerleyen saatlerde sitemizde okuyabilirsiniz.


HABER: ALİ KEMAL DEMİR

6 yorum:

burak dedi ki...

hakeme saldırı olmadı. tribünden edilen küfürler ve atılan şişeleri neden yazmıyosunuz ? topkapı, mimarsinan taraftarları delikansıyla orda nası küfür edip sahaya şişe fırlatıyosa aynısını ikitelli de yapsınlar.

.

akd dedi ki...

Hakeme saldırı olmadı. Saldırı teşebbüsü oldu. İkitellisporlu 5 numaralı futbolcu Hakeme saldırmak istedi. Kendi takım arkadaşı onu uzaklaştırdı (11 numaralı futbolcu) fırsat bulupta haberi yaptığımıza herşeyi tarafsız bir şekilde teker teker kara kare göreceksiniz. Şunu söyleyebilirim İkitellispor zaten 90+2'de kaybettiği maçı yine kaybeder ama bence hükmen olmaz. 3-2 tescillenir. onun dışında İkitellispor'dan 3, Topkapıspor'dan da 2 futbolcu ceza kuruluna sevk edilebilir. Benden şimdilik bu kadar gerisini haberde görürsünüz.

Çakır dedi ki...

Maçın son dakikasına kadar kimse kimseye ne saldırdı ne de küfür etti ikitellisporun oyuncuları hakeme saldırmak istediği sırada ortalık karıştı ve tartışmayı ikitellisporun 4 ve 5 numaralı oyuncuları büyüttü. Tribünlere karşı el kol hareketleri yaptıktan sonra da şişeler atıldı. Mimarsinan taraftarları sahaya girmek istedi. Her takım istediği stada istediği gibi girer istediği gibi de çıkar tehdit etmek yerine futbolu düşünmek çok daha aklı selim hareket olur burak.

akd dedi ki...

BU AKŞAM

Ali dedi ki...

ben ikitelli spor futbolcusuyum topkapı kufur etmedi diyolar 2 0 gerideyken topkapılı oyuncuların cogu ıkıtelli spor futbolcusuna küfür etmiştir hemde ağza alınmıycak kufurler. Hakem'e gelince kimse hakemın üstüne yürümedi sadece itiraz ettik ama hakem ne macı bıtırıyo ne olayları takip edıyo mac canlı oynanıyoken sen nasıl ıceri gidersin olayları takip edersın kım ceza görecekse rapor tutarsın ama sen git içeri gir böyle hakemler olsun istemıyoruz ikitellispor kimse bişey yapmadan kımseye bısey yapmaz ama bizim adımız cıkmıs pıslık takım die galibet alırken haber yapmıyosunuz ama olay olsun 57 fotoraf cekmıssınız ayıp ya yazık bu futbolcualrın emeğine . herkes sunu bılsın ozellıkle topkapı ve mımar sınan İKİTELLİ'YE giriş var ama çıkıs asla yok ona göre gelin buraya delikanlı insanlar ..

akd dedi ki...

Biz o sahada olay olacak gidelim fotoğraf çekelim diye bulunmuyoruz. Öyle olsa, U15 maçlarına gitmez, nerede iddialı maç varsa oraya gideriz. Çektiğim fotoğrafların sayısı 57 ile sınırlı değil. Biz normalde bir habere 10-15 tane fotoğraf koyuyoruz, burada herkes görmek istediğini görsün diye 57 fotoğraf ilave ettik. Şimdi sen diyorsun ki ben futbolcuyum: Rumuzdaki kullandığın isim sahte dğeilse (IP adresin görünüyor) muhtemelen Ali Oğuz olmalısın. Üstteki yorumda Hakemler hakkında yazdığın kısmı senin başın ağrımasın diye sildim. Fotoğraflara dikkatli bak, 15.fotoğraf maçın 86.dakikasında çekildi. İkitellispor'un adını pisliğe çıktığını ilk kez senden duyuyorum, nereden çıkarttın bunu anlayamadım. Son olarak da yorumundaki son cümleyi silmedim, Topkapı ve Mimarsinan'a yönelik tehditini herkes okusun diye. Futbolcu adam böyle yorum yapmaz.

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...