Salı, Ekim 22, 2013

Kasaba takımına sahip çıkıyor

Ligde üst üstte kötü sonuçların ardından Silivrispor’un resmi taraftar grubu olan Kasaba bir basın açıklaması yayımlayarak takımların sonuna kadar sahip çıktıklarını ve her zaman yanlarında olduklarını beyan ettiler.
Silivrispor Kasaba Taraftar Derneği alınan kötü sonuçların ardından bir basın açıklaması yaparak takımlarını destekleyeceklerini beyan ettiler. Yayımlanan basın açıklamasında; “Taraftar olmak öyle bir duygudur ki adeta yaşam biçimidir. Başka bir güzelliktir taraftar olmak. Bulunduğun yeri yaşadığın ilçeyi birlikte olduğun insanları sevmek destek olmak ise başka bir duygudur. Bağlandığın takımın renklerine gönül vermek ise paylaşılamaz güzelliklerdendir. Biz ve bizim gibi taraftar gruplarının içinde doktor, avukat, mimar, kuyumcu, manav, kasap, üniversite mezunu birbirinden farklı kültürdeki insanların bütünleştiği bir kurumdur taraftar grupları. İşte tam burada sporun güzelliği birleştiriciliği ortaya çıkmaktadır. O yüzden biz Kasaba olarak sonuna kadar Silivrispor’un emrindeyiz. Günümüz Türkiye’sinde ve tüm dünyada bilinen bir gerçektir ve bu gerçek de sporun her daim siyasetin önünde ve üstünde olduğudur. Aynı dili konuşanlar değil yanı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Futbol bir takım oyunudur
Evet, futbol bir takım oyunudur. Bunun da bilinmesi gerekir ki vazgeçilmez olan birlik ve beraberliktir. Takım sahada maç alamıyorsa bunun da nedenleri vardır. Son oynadığımız Karagümrük maçında hocamız hatalı kararlar almıştır. Takım sahada maç alamıyorsa bu konu hocaya bağlanır. Kaldı ki şanssızlık futbolda olağan bir şeydir ama bu şanssızlık konusu da her maçta olmaz. Bir ekip oyunu olan futbolda hocamızda eksiklik vardır. Birliğin beraberliğin olmadığı yerlerde başarıyı konuşmak da yanlıştır. Tekrar üstüne basa basa söylüyoruz ki Kasaba Taraftar Derneği her zaman Silivrispor’un yanındadır. Silivrispor var oldukça Kasaba’da var olacaktır. Takımımızın sonuna kadar yanında ve destekçisiyiz” denildi.


HABER-FOTOĞRAF: ENGİN AKIN

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...