Perşembe, Ağustos 15, 2013

Silivrispor, Edirnespor Gençlik'e mağlup oldu

TFF 3. Lig ekiplerinden Silivrispor lig hazırlıklarına aralıksız devam ediyor ve son hazırlık maçını BAL ekiplerinden Edirnespor Gençlik ile yaptı.

Edirne 25 Kasım Şehir Stadı’nda oynanan ve baştan sona çekişmeli geçen mücadelenin sonunda ev sahibi ekip Edirnespor penaltı atışından kazandığı golle Silivrispor’u 1-0 yendi. Silivri kafilesinde Futbol Şube Sorumlusu Erkan Karabina, Muhasip Recep Karagöz, Kulüp Müdürü Zafer Karakiraz ve İdari Menajer Özgür Kurt bulunuyordu. Edirne’de oynanan hazırlık maçının başlama saati havanın aşırı sıcak olmasından dolayı bir saat geç başlatıldı. Silivri kafilesi Edirne’ye ulaştığında karşılarında Edirnespor’dan hiçbir yetkiliyi bulamaması küçük bir krizin de atlatılmasına sebep oldu. Müsabakanın bitiminde ise başında olduğu gibi hiçbir Edirnesporlu yetkilinin misafir takım Silivrispor ile ilgilenmemesi tepkilere neden oldu. Liglerin başlamasına az bir zaman kalmasına karşın takımlar olanca hızıyla hazırlık maçlarıyla oyuncuların saha içindeki birlikteliklerinin üst seviyeye çıkması için çaba sarf ediyor.

Kaliteli mücadele
Silivrispor ve Edirnespor arasında oynanan hazırlık müsabakasında her iki takımda ideale yakın 11’leriyle sahada dizildi. Kontrollü geçen ilk yarıda takımlar birbirlerinin üstünde skor hakimiyeti kuramadı ve müsabaka 0-0 berabere tamamlandı. İkinci yarıya değişikliklerle başlayan hir iki takımda ileri uçta çoğalarak hücum organizasyonlarını denediler. Müsabakanın ikinci yarısının son çeyreğinde maçın orta hakemi edirnespor liheni bir penaltı atışına hükmetti. Kazanılan penaltı atışını gole çeviren Edirnespor sahadan 1-0 galip ayrıldı.


HABER-FOTOĞRAF: ENGİN AKIN

[gallery columns="5" ids="74599,74598,74597,74592,74594,74595,74591,74590"]

Hiç yorum yok:

2023-24 Türkiye U18 Şampiyonası 1. Tur Toplu Sonuçları

Türkiye U18 Şampiyonası'nda ilk tur karşılaşmaları sona erdi.