Çarşamba, Ağustos 28, 2013

Karasu'dan Yenibosna'ya ayartma suçlaması!

Karasuspor Kulübü, Kartepe kampını terk ederek Yenibosnaspor'a giden futbolcu Fırat Işık'a tepki gösterirken Yenibosnaspor'u da oyuncunun aklını çelmekle suçladı.



Bu sezon BAL'da mücadele edecek olan Karasuspor'un yönetim kurulundan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:


"Çerkezköyspor'dan transfer ettiğimiz futbolcu Fırat Işık 18-08-2013 tarihinde Kartepe'de oynadığımız Karasuspor-Yenibosnaspor hazırlık maçı sonrası kendi takım kafilesinden ayrılarak hazırlık maçı oynadığımız Yenibosnaspor'un Kartepede'ki kafilesine katılmıştır. Söz konusu futbolcu Fırat Işık Karasuspor ile olan sözleşmesini yok sayarak bir sporcuya yakışmayan bir davranış biçimiyle Yenibosnaspor'a transfer olmaya çalışmıştır. Fırat Işık’a, 'Karasuspor'da kaç paraya oynuyorsan gel burada iki katını verelim' teklifini yapan Yenibosnaspor'un teknik direktörü Adnan Toros’un bu etik dışı transfer girişimleri, Karasuspor yönetim kurulunun yaptığı hukuki girişimlerin ardından sonuçsuz kalmıştır. Karasuspor yönetim kurulu Fırat Işık’ın yaptığı bu davranış ile bir daha Karasuspor Kulübünün formasını giyemeyeceğini, transferindeki maliyetini geri ödemek şartı ile dilediği takıma transfer olabileceğini de kamuoyunun bilgisine sunar.


Karasuspor Kulübü olarak futbolcu Fırat Işık ve Yenibosnaspor'un bu etik dışı transfer girişimini kamuoyunun takdirine bırakıyoruz."


Yerel Futbol Sitesi

3 yorum:

erdoğan özcan dedi ki...

futbol takımları yaptıkları transferleri kamp döneminde beğenmeyip göndererek ya da fiyatını düşürerek mağdur etme hakkına ne kadar sahip ise , futbolcularda beğenmediği ve çok daha fazla kazanacağı için anlaştığı kulübünü bırakma hakkına okadar sahiptirler..
kulüpler de futbolcuları mağdur ettiklerinde değil , mağdur edildiklerini düşündüklerinde bu şekilde beyefendi kesilirler.
hiç boşuna sızlanmayın. canlarını yaktığınız futbolculara sayın

sercan dedi ki...

Kesinlikle katılıyorum sana kardeşim, futbolcu mağdur olduğunda kimseden ses seda yok,kulüp mağdur olduğunda yok etiklik yok şu bu.Futbolcuya verilen sözler tutulmadığında herşey güllük gülüstanlık oluyor! demekki aldığı paradan fazlasını hakediyormus bu futbolcu kardeşimiz ...

ayhan bulut dedi ki...

şu anda ismi üstte geçen fırat ışık isimli arkadaş tatvan spor da antremanlara çıkmaktadır ve lisansıda tatvan spordadır karasuspor yönetimini bilgilendirmek isterim futrbolcunuz tatvandadır yenibosnayla ne alakası var onu anlayamadım..insanları suçlamak bu kadar kolay olmamalı.. yenibosnaspora başarılr dilerim

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.