Pazartesi, Ağustos 26, 2013

Bayrampaşa Tunaspor bu kez kazandı

İstanbul Süper Amatör Lig 2.Grup'ta Yeşil Esenyurt ile Bayrampaşa Tunaspor, Esenyurt Belediye Stadı'nda karşılaştılar. Geçtiğimiz Sezonlarda çok önemli maçlarını, Esenyurt Belediyesi Stadı'nda kaybeden konuk takım bu kez kazandı.

Bayrampaşa temsilcisi Tunaspor, birazda bu maçların vermiş olduğu stresle karşılaşmaya başladı. Süper Amatör Lig 2.Grubun önemli karşılaşmasında, daha henüz maçın 7.dakikası oynanırken sol taraftan ceza sahasına giren Emre Karadağ'ın yerden çok düzgün bir vuruşla Kaleci Eren'i avlayarak Bayrampaşa Tunaspor'u 1-0 öne geçirdi. Genelde orta saha mücadelesi şeklinde geçen karşılaşmanın 27.dakikasında Emre'nin kullandığı serbest vuruşta Orhan yakın mesafeden kafayla topu direğe nişanladı. 43.dakika'da golün kahramanı Emre Karadağ yine sol taraftan hareketlendiği anda çok sert vurdu top üst direkten geri döndü. İlk yarı Tunaspor'un 1-0 üstünlüğü ile kapandı.


 


İkinci yarı daha çok skoru düşünerek oynayan Tunaspor birazda geriye yaslanınca Yeşil Esenyurt oyunu rakip sahaya yıktı. Daha organize ataklar yapmaya başlayan Yeşil Esenyurt 84.dakikada oyuna sonradan giren Cüneyt Şahin'in sağ taraftan caza sahasına girerek, sol ayağı ile arka direğe yolladı top filelerle buluşunca Bayrampaşa Tunaspor zorlu Esenyurt deplasmanından 3 puanı 2 golle almış oldu.

STAT: Esenyurt Belediye Stadı
HAKEMLER: Sezer Yalçın,Okan Akbal,Hüseyin Güneşli
YEŞİL ESENYURT: Eren,Nurşah,Doğancan,Vedat,Murat,Muzaffer,(Hasan),Mundi,Uğur,(Serkan), Ahmet,Ramazan,(Oğulcan),İbrahim,
TEKNİK DİREKTÖR:Kemal Aktaş
BAYRAMPAŞA TUNASPOR:  Selçuk,Berkay,Arif,Aykut,Orhan,Kerem,(A.Hatipoğlu)Emin,Burak,(Cüneyt),Emre,Uğur, ,Eren Ziya,(Semih)
TEKNİK DİREKTÖR: A.Haluk Yalın
SARI KARTLAR: Ramazan,Mundi,Ahmet,Emre,Serkan,Aykut
GOLLER: Emre(7dk),Cüneyt(84.dk)


HABER-FOTOĞRAF: SELİM AÇAN
www.tunaspor.com


 

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.