Çarşamba, Ağustos 28, 2013

Topçularspor bombayı patlattı

İstanbul 1. Amatör Lig ekiplerinden Topçularspor'da Başkan Fatih Kulaksız, 33 defa Genç Milli formayı giyme başarısı göstermiş savunma oyuncusu Ferhat Yayla'ya imzayı attırdı.



15 yaşında Profesyonel olup 33 defa Genç Milli Takım formasını giyen, başarılı bir futbol geçmişi olan Yayla kariyerinde sırası ile Genç Milli Takım'da Abdullah Avcı, İstanbulspor'da Aykut Kocaman, Sivasspor'da Bülent Uygun, Konya Torkuspor'da İsmail Kartal, Eyüpspor'da Cihat Arslan ve Erzurumspor'da Hasan Çelik gibi  kariyerli hocalar ile çalışma başarısı gösterdi.


İmza töreninde konuşan Yayla ''Kulüp Başkanımız Fatih Kulaksız futbol kariyerim boyunca desteğini hiç esirgemeden sürekli yanımda olduğunu hissettirdi. Eyüpspor'da Futbol Şube Sorumlusu olduğu dönemde benimde geçirdiğim bir sakatlık sürecim vardı ve futbolu bırakmayı düşünürken o sezon Eyüpspor Kulübü'ne transferimi gerçekleştirdi. Kariyerimin kırılma anlarından biriydi. O gün kendisine teşekkür etmiştim bugün ise vefa borcumu ödemek ve takımı daha üst liglere çıkarmak için buradayım'' diyerek sözlerini tamamladı.


ferhat2


Başkan Fatih Kulaksız ise '' Ferhat benim çok yakından tanıdığım bir isim. Başarılı bir futbol kariyeri olmasına rağmen futbol dışındaki oyunlar ve senaryolar yüzünden hak ettiği yerlere getirilmemiş karakterli ve yetenekli bir futbolcu kardeşimiz. Ferhat, henüz 26 yaşında futbolu bırakma kararı almışken kendisini tekrardan kulübümüz aracılığı ile futbola döndürmenin sevincini yaşıyoruz. Ferhat'ın yerinin Amatör Lig olmadığını biliyoruz. Kendisini burada hazırlayıp tekrardan Profesyonel ligdeki kariyerine devam etmesi için aracı olacağız. Bana bir vefa örneği göstererek bizimle birlikte olma arzusundan dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Camiamıza hayırlı olmasını diliyorum'' diyerek sözlerini tamamladı.


Ferhat Yayla kariyerinde daha önce Bakırköyspor, Anadolu Üsküdar 1908, Konya Şekerspor, Eyüpspor ve Erzurum Büyükşehir Belediyespor formaları giydi.


Kaynak: www.topcularspor.org.tr

Hiç yorum yok:

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...