Pazartesi, Ağustos 26, 2013

Kilimli Belediyespor Bartın’ı 2-1 yendi

Bölgesel Amatör Lig 10. Grup’ta mücadele edecek olan Kilimli Belediyespor, kendi sahasında BAL takımlarından Bartınspor ile hazırlık maçı yaptı. Kilimli Belediyespor mücadeleyi 2-1 kazandı.
Karşılaşmayı izleyenler arasında; TFF Antrenörlerinden Muammer Birdal, Futbol İl temsilcisi kemal demir, Zonguldak Kömürspor yöneticileri; Gökhan Demir, Osman tutkun ve Zeki Çorak, Avukat Yalın Damatoğlu ile çok sayıda işadamları ve sporseverler vardı. Aygün karşılaşmayı Av. Yalın Damatoğılu ile birlikte izledi. Hakan tuna, Esat Ekmekçi ve Kubilay Boşnak hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmaya ev sahibi takım Kilimli Belediyesypor, kalede Oğuz Kaan, savunmada Taylan, Burak ve Hakan, sol bekte Ayhan, sağ bekte hasan, Sol ileri Furkan, sağ ileride Kaan, orta saha, Muhammet ve Kaan Demircan, forvette ise Hüseyin ile sahada yerini aldı. Rakip Bartınspor ise; murat, Cemal, İbrahim, Gökhan, Emrah, Semih, Engin, Alp, Tolga, Kasım ve Ferdi ilk onbir kadrosuyla sahada yerini aldı.
Karşılaşmanın ilk yarısı Kilimli’nin 1-0’lık galibiyeti ile sone ererken, golü Hüseyin kaydetti.
İkinci yarıya ise Kilimli Belediyespor’da ise büyük bir oranda oyuncu değişikliği ve forma değişikliği ile sahaya çıtı.

İkinci yarıda oyuna girenler arasında bulunan Harun Kaan demircan’ın ortaladığı topu kale ağzında plase bir vuruşla sağ kenar direğin yanından ağlarla buluşturdu ve skoru 2-0 yaptı.
Maçın bitimine yaktın konuk ekip Bartınspor Eray’ın yağından kazandığı golle birlikte farkı bire indirdi ve başka gol bulunmayan karşılaşma Kilimli Belediyespor’un Bartınspor karşısında 2-1’lbik galibiyeti ili son buldu.

Ercan Aydın: Güzel bir maç oldu
Maçtan sonra değerlendirme yapan Bartınspor Kulüp başkanı Ercan Aydın, ilk hazırlık maçlarını Kilimli ile yaptıklarını belirterek, “Kilimli bizim dostumuz ve mevkilerdeki eksikliklerimizi görmek adına güzel bir maç oldu” diye konuştu. Ercan Aydın yaptığı konuşmada şunları söyledi:
“Kilimli bizim dostumuz. Sağ olsun Engin baştan bizi davet etti. Buraya kadar biz Kilimli’de en azından ilk hazırlık maçımızı yapmış olduk ve hakikaten çok güzel bir maç oldu. Dostluk içinde geçen bir maç oldu. Futbolcularımızda yeni yani tabi ısınmaya çalışıyorlar. Her iki takımı da beğendim. Kilimli’yi daha da hazır gördüm. Çok güçlü futbolcular var, tecrübeli futbolcular var. Bir de takım olma var onlarda. Bizde yeni bir takımız. Yeni arkadaşlar var içimizde. İyi bir takımız. Takımımızdan da memnunuz. Tabii birkaç eksik mevkiimiz var ve onları tamamlamak için çalışıyoruz. İnşallah tamamlanınca iyi bir takım oluruz diye düşünüyoruz. Engin başkana da tekrar teşekkür ediyorum bizi burayla davet etiği için”


Kilimli Belediyespor Kulüp Başkanı Engin Aygün, konuk ekip Kulüp Başkanı Ercan Aydın ve ekibine teşekkür etti.
Aygün ayrıca, “Bu akşam hayırlısı Kilimlispor’un geleceği açısından. Bir karar vereceğiz. Zaten biz devam etmeyi kendi adımıza düşünmüyoruz” şeklinde konuştu. Aygün sözlerine şu şekilde devam etti:
“Öncelikle Bartın camiasına bizi kırmayıp buraya geldikleri için, Ercan başkan ve ekibine teşekkür ediyorum. Takımlarımız daha hazır değil. Onların ki de bizimki de hazır değil. Geç başladık. Bugünün bizim için ayrı bir önemi vardı. Takımımız moral motivasyonu zaten yerinde değildi. Çünkü gidecekler mi kalacaklar mı, devam edeceğiz mi, devam etmeyeceğiz mi, bu akşam görüşmelerimiz var. Bu akşam büyük bir ihtimalle ben zaten devam etmeyi kendi adıma düşünmüyorum ama takımdan olsun, başta Kilimi’nin ileri gelenlerinden bayağı bir destek var devam et bırakma diye. Ama ben kedim devam etmeyi düşünmüyorum ama bu akşam son bir görüşmeler yapacağız. O görüşmelerden sora artık Kilimlispor’un menfaati için, kilimlispor’un geleceği için en uygun, en güzel kim yapacaksa, bizim için isimler çok fark etmiyor, belediyemizin imkanları kısıtlı. Bizim gönlümüz isterdi ki belediyeyle birlikte biz zaten belediyeden dörtte birini istedik taktımın maliyetini, dedik ki 400 bin lira maliyeti var sezon başlamanın. 300 bin lirasını biz verelim, 100 bin lirasını siz verin. Onları da hor görmüyoruz, normal karşılıyoruz. Ekonomik kriz var onlarında bir dünya giderleri vardı. Görünen görünmeyen bir dünya giderleri var. Onlar için şu anda onların da yapacak durumu yok. Takımımız süper Amatör’e düşerse evladımızı kaybetmiş olacağız. Onun içinde bir bakılım bakalım. Bu akşam hayırlısı Kilimlispor’un geleceği açısından. Bir karar vereceğiz. Zaten biz devam etmeyi kendi adımıza düşünmüyoruz”

HABER-FOTOĞRAF: ERCAN DEMİR
KAYNAK: www.demirmedya.net

[gallery columns="5" ids="76851,76849,76846,76847,76850,76848"]

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...