Perşembe, Ağustos 29, 2013

Geçmiş olsun Dolunay Uzun

İstanbul Süper Amatör Lig 2.Grup'ta mücadele eden Nişantaşı Kulübü'nün başarılı savunma oyuncusu Dolunay Uzun geçtiğimiz günlerde antrenmanın son bölümünde talihsiz bir sakatlık yaşamıştır.


Ayazağaspor'dan geçtiğimiz sezon Nişantaşı'na transfer olan 1993 doğumlu başarılı savunma oyuncusu Dolunay Uzun'un ön çapraz bağlarında tam kat yırtık oluştuğu yapılan tektikler sonrasında tespit edilmişt ve hızla ameliyat öncesi rehabilitasyon işlemlerine başlanmıştır. Nişantaşı Kulübü sitemize yaptığı açıklamada, ''başarılı sporcumuza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Biz futbolcumuzun sonuna kadar arkasındayız ve her türlü desteğide vermeye hazırız. Futbolcumuzun en kısa sürede sağlığına kavuşabilmesi için her türlü imkanı sunuyoruz. Dolunay Uzun'a siteniz aracılığı ile de geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz'' dedi.

Yerel Futbol Sitesi olarak genç kardeşimiz Dolunay Uzun'a geçirdiği sakatlıktan dolayı geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa sürede sağlığına kavuşup sahalara dönmesini temenni ediyoruz.

HABER: ERHAN HARPUT


 

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...