Pazartesi, Ağustos 26, 2013

Derince Belediye hazır gibi

Derince Belediyespor kadın futbol takımı evinde hazırlık maçında konuk ettiği 2.Lig temsilcisi Sakarya Bayan Futbol takımını 5-0 mağlup ederek sezon öncesi rakiplerine gözdağı verdi.


Derince Stadı'nda oynanan karşılaşmada ilk yarı da Kocaeli ekibinin 3-0 galibiyeti ile sona erdi. Derince'yi galibiyete götüren golleri 9.dakikada Semanur Akbaş, 18. dakikada Kübra Berber, 40. dakikada Sagre Öztürk, 47.dakikada Mihriban Topal ve 67.dakikada Ayşenur Öztürk kaydettiler. İki takım 18 Ağustos Pazar günü hazırlık karşılaşması planlamış, Derincespor'un program değişimi nedeni ile maç bu hafta sonuna ertelenmişti. Derince Belediyespor teknik sorumlusu Hasan Alemdar erteleme nedeni ile Sakarya Bayanlar takımına teşekkür ederken, bundan sonra sık sık hazırlık maçları oynayarak genç Derince Belediyespor'u lige en hazır hale getireceklerini söyledi. Alemdar, artık Derince Belediyespor'un kadın futbolundaki markalardan biri haline geldiğini vurguladı ve ligde bu yıl daha iyi bir sıralama hedeflediklerinin altını çizdi.


Derince Belediyespor yeni sezon hazırlıklarına hafta içinde yapacağı dört çalışma ile devam edecek ve hafta sonu bir hazırlık karşılaşması daha oynayacak.


Erdem G


Manşet Fotoğrafı : Bayan Futbolu Facebook Grubu


130826-1 01

Hiç yorum yok:

Maça geldiler, 'Futbol okulu var' diye içeri alınmadılar

Sultanbeyli 100. Yıl Stadı'nda giden Sultanbeyli Jimnastikspor ile Aslanordu Gençlikspor U13 takımları sahada futbol okulu çalışması old...