Perşembe, Ağustos 29, 2013

Tophane Tayfun transferde aktifti

İstanbul Süper Amatör Lig'in yeni ekiplerinden Tophane Tayfunspor, geçen sezonki şampiyon kadrosunu büyük ölçüde değiştirerek sezona girdi.



Lacivert-Beyazlı Beyoğlu ekibinde geçen sezonki kadrodan Ahmet Güçlü, Kemal Ürkmez, Mehmet Güvenç, Mustafa Erdoğan, Rıfat Kakçı, Şakir Kepekçi ve Yusuf Gezen bu sezon da devam etti. Ara transferde Cevizlispor'a giden Emrah Akdemir de geri döndü. Bunun dışında tüm oyuncular transfer edilirken Tayfunspor yoğun bir transfer dönemi geçirdi.


Tecrübeli bir kadro kuran Tayfunspor, Çıksalınspor'dan Murat Oran, Yeşilköyspor'dan Şafak Taç, Hamidiyespor'dan Bahadır Maral, Beyoğlu Yeniçarşıspor'dan Cem Gezer ve Enes Çetin, Hürriyetgücü'nden Melih Keskin, Alibeyköyspor'dan Murat Akar, Yıldırım Bosnaspor'dan Oğuzhan Yeşilkeklik, Çerkezköyspor'dan Semih Demir, İstanbulspor'dan Tevfikcan Kızılırmak, Kuştepespor'dan Umut Tur ve İMÇ Sakaryaspor'dan Yunus Keklik'i transfer etti.


HABER: EFKAN BUCAK

Hiç yorum yok:

10'un adı Yavuztürk!

İstanbul 2. Amatör Lig 18. Grup'ta son 3 maçından 1 puan çıkarabilen Yavuztürkspor deplasmanda Ataşehir Yoncaspor'u 10-2 yenerek hem...