Salı, Ağustos 27, 2013

Murat Uzunmehmet Kalespor'da

İstanbul Süper Amatör Lig'in yeni ekiplerinden Nişanca Kalespor, teknik direktörü Kahraman Kartaloğlu'nun Darıca Gençlerbirliği Alt yapısında yetiştirdiği öğrencisi Murat Uzunmehmet'i transfer etti.



Geçtiğimiz sezon Nişanca Kalespor’la anlaşan ve takımı orta sıralardan alıp 1.Amatör Küme’de şampiyon yaparak Süper Amatör Lige taşıyan  tecrübeli teknik adam, sol taraftaki eksikliğini geçtiğimiz sezon Köşklüçeşmespor’da başarılı bir grafik çizen Murat Uzunmehmet’le çözdü.


Dolayoba da istemişti
Bir süre önce  Dolayobaspor’un da istediği ve büyük ölçüde anlaştığı genç oyuncu, Dolayabospor’un lige katılmama kararı almasından sonra, kendisine  gelen teklifler içinde Nişanca Kalespor’u tercih etmişti. Kulüp binasında başkan Ali Demirhan  ve teknik direktör Kahraman Kartaloğlu ile görüşen ve sözleşme imzalayan genç futbolcu, lisans işlemlerinin yetişmemesi üzerine ilk haftada takımının Feriköyspor’la oynadığı maçta forma giyemedi.


Murat’ı iyi tanıdığını ve takip ettiği bir oyuncu olduğunu belirten tecrübeli teknik adam Kartaloğlu, “Murat, gerek alt yapısı, oyun zekası ve ahlakı ile Nişanca Kalespor’a katkı sağlayacaktır. Bizim de eksikliğini hissettiğimiz bir mevkiye önemli bir takviye yaptığımıza inanıyorum. İnşallah kendisinin de katılımı ile bu sezon ligde önemli işlere birlikte imza atacağız” dedi.


Üniversite öğrenimi sebebi ile 3 yıldır İstanbul’da yaşayan Köşklüçeşmespor’un başarılı defans oyuncusu Murat’ta, okulu sebebi ile bu sezon İstanbul amatör liglerinde bir takımda oynamak istediğini belirterek, “Kahraman Hocam ile ligin başlamasına az bir süre kala görüştüm. Takımla antrenmanlara katıldım ve hocamın beğenip beni takımında görmek istemesi ile de teklifi kabul ettim. Şimdi Nişanca Kalespor’un başarısı için Süper Amatör Lig’de ter dökeceğim.” dedi


Kaynak: Gebzehaber

Hiç yorum yok:

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...