Cumartesi, Ağustos 31, 2013

Çenesuyu dışarı oyuncu vermeyecek

Geçtiğimiz sezon şampiyon olarak 1. Lige yükselen Çenesuyu Plajyoluspor Bayan Futbol takımı, sezon bitiminden bu yana tatil yapmadan idmanlarına devam ediyor


İDMANLAR SÜRÜYOR


Çalışmalarına hiç ara vermeyen Çenesuyu Plajyoluspor Bayan Futbol Takımı, antrenör Osman Kararkaya ve kaleci antrenörü Tayfun Demir önderliğinde Mehmet Ali Kağıtçı Stadı`nda idmanlarını sürdürüyor. Sezon kapanışından sonra hiç tatil yapmadan haftanın 3 günü hafif idmanlarını sürdüren Çenesuyu Plajyoluspor, Eylül ayı içerisinde sıkı bir şekilde idmanlarına başlayacak.


KENDİMİZE GÜVENİYORUZ


65 takım arasından şampiyon olarak 1. Lige çıkan Çenesuyu Plajyoluspor Bayan Futbol Takımı, yeni sezonda da oldukça iddialı. Takım olarak maddi olanaklarının yetersiz olduğunu belirten Çenensuyu Plajyoluspor Bayan Futbol Takımı antrenörü Osman Karakaya, ``1. Ligde kedimize güveniyoruz. Bize sahip çıkacak bir sponsor bulursak, ilimizi en iyi şekilde temsil edeceğiz” şeklinde konuştu.


OYUNCULARIMIZI İSTİYORLAR


Kalecisi Gözde Sungur`u Ereğli`ye, Ecem Cebeci`yi ise Derince Belediyespor`a gönderdiklerini ifade eden Karakaya oyuncularının Derince Belediyespor Bayan Futbol Takımı`na gitmek istediklerini ifade etti. Karakaya, ‘`Derince Belediyespor bizden oyucu almaya çalışıyor, aynı zamanda para da verdikleri için sporcular gitmek istiyor. Buna engel olmak için kulüp olarak oyuncu vermeme kararı adık`` diye konuştu.


KAYNAK : Bizim Kocaeli

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.