Pazartesi, Ağustos 26, 2013

Gültepe Özgençlikspor daha hazır

İstanbul 1.Amatör Lig ekiplerinden Gültepe Özgençlikspor hafta sonu yaptığı ilk hazırlık maçında Özmurat sporu 5-2 mağlup etti.

1.Amatör Ligin başlamasına sayılı günler kala takımlarda yeni sezon için hazırlıklarını sürdürüyorlar. Küçükçekmece İlçesinin iki güzide kulüplerinden Öz Muratspor ile Gültepe Özgençlikspor takımları Küçükçekmece Yeşilova Kemal Aktaş sahasında ilk hazırlık maçında karşı karışya geldiler.
Müsabakanın ilk yarısı karşılıklı atılan gollerle 2-2 sona erdi İkinci yarıda sahada daha iyi olan ve girdiği gol pozisyonları gole çeviren kımızı beyazlı Gültepe Özgençlik spor rakibi Özmuratsporu 5-2 mağlup etti.
 
Güneş:  Biz misafiriz
Gültepe Özgençlik spor kulüp Başkanı Turan Güneş yaptığı açıklamada, ‘’Kulübünün profili olan genç oyuncu ağırlıklı bir takımız altyapının temelini atmaya başlayacağız. Diğer takımlara göre daha genç bir takımız ve bu tür detay ive temel şeylerde daha fazla çalışmamız gerektiğini düşünüyorum. Biz de fiziksel gelişimi halen devam etmekte olan çok sayıda oyuncu var. Biz onların da temel altyapısı iyi olsun istiyoruz” dedi.
Liginde zorlu bir sezon olacağını aktaran Güneş, “Biz Hedefimiz sahaya çıktığı her maçı kazanmak için oynayan bir takım yaratmak. Bunun sadece söylemde olmaması için altını doldurmak adına takım halinde iyi çalışmalıyız. Bu nedenle de geçen seneki hedefin üzerine çıkacak bir takım yaratmak ve misafir olduğumuz 1.Amatör kümeden Süper Amatör lige çıkmayı arzuluyoruz'' dedi.

Kıran: Hedef Süper Amatör lig
Özmuratspor Başkan Vekili İsa Kıran yaptığı açıklamada, yeni sezona Süper Amatör lige çıkma doğrultusunda iyi bir kadro kurduklarını söyledi.Takımın iskeletini korumayı başardıklarını ifade eden Kıran, kadrolarına genç oyuncuları takviye ederek, hedeflerine ulaşmayı amaçladıklarını kaydetti.
Özmuratspor olarak yeni sezon öncesinde iyi bir yapılanma içerisine girdiklerini belirterek, “Kulüp yeni sezon öncesi hummalı bir çalışma içerisine girdi. Yeni sezon öncesinde listemizde bulunan isimleri transfer ediyoruz. Bu sezon yaş ortalaması düşük bir kadroyla mücadele edeceğiz. Genç ve yetenekli futbolcuları kadromuza kattık. Geçen sezon son haftalarda kaçırdığımız süper amatör lige bu sezon ulaşmak istiyoruz” dedi.


HABER-FOTOĞRAF: YILMAZ AKTEPE

[gallery columns="5" ids="76806,76805,76804,76803"]

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.