Pazartesi, Ağustos 26, 2013

Gönen Belediyespor ile Balıkesir A2 karşılaştı

Yeni sezonda Balıkesir Süper Amatör Lig (SAL)'da mücade edecek olana Gönen Belediyespor yeni sezon öncesinde ilk hazırlık karşılaşmasında Balıkesirspor A2 takımı konuk etti.
Balıkesirspor A2 karşısında sahadan 3-1 mağlup ayrılmalarına rağmen Gönen Belediyespor olumlu sinyaller verdi. Her iki devrede de önemli değişikliklerle mücadele eden Gönen Belediyespor'da forvet Volkan Keçicioğlu dikkatleri üzerine çekti. 1 hafta önce Balıkesirspor’dan transfer edilen genç oyuncu maçın henüz ilk dakikasında mücadelenin ilk golüne imza atarken fırsatçılığını ve takipçiliğini gösterdi. 
Gönen Belediyespor savunması ilk yarıda çok açıklar verirken defansın arkasına atılan her top tehlikeli oldu. Yenilen gollerde de savunma hataları dikkat çekti. İsmail Ulusal ve Erhan Korkmaz izinli olduklarından dolayı kadroda yer almadılar. Bu yüzden yeşil-beyazlılar kanatları etkili kullanamadılar. 
Yaklaşık 150 futbolseverin takip ettiği mücadeleyi 3-1 kazanan Balıkesir A2 takımı ise lige hazır kadrosuyla golleri ilk devrede buldu. İkinci devre oyuncu değişiklikleri ile çok iyi savunma yapan Gönen, kalesinde gol görmedi. 

Maçın en üzücü olayı karşılaşmanın tamamlanmasına 5 dakika kala yaşandı. Bu dakikada Gönen Belediyespor’dan bu yıl Balıkesir A2 takımına geçen kaleci Enes, Gönen Belediyespor atağında topu yumrukla uzaklaştırmak isterken, yumrukları Anıl’ın yüzüne geldi. Burnu kırılan Anıl bu pozisyonda yerde kaldı. Tedavisi için oyun uzun süre durdu. Hastaneye götürülen Anıl’ın burnunda 3 ayrı kırık tespit edildi ve tedavisine başlandı.

HABER-FOTOĞRAF: SERVET SARUN


[gallery columns="5" ids="76793,76792"]

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.