Pazartesi, Ağustos 26, 2013

Çekmeköyspor'dan olumlu prova

İstanbul 1. Amatör Lig'de 14 ve 15. gruplarda sezona şampiyonluk parolası ile giren Gülsuyuspor ve Çekmeköyspor hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Alemdağ Stadyumu'da oynan karşılaşma 2-1 Çekmeköy'ün üstünlüğüyle biterken izleyenlere keyifli anlar yaşattı.



İlk yarının başlarından itibaren oyuna ağırlığını koyan Çekmeköyspor ilk yarıyı kontrolü altında tuttu. Rakip kalede etkili pozisyonlara giren Kırmızı-Mavililer kendi kalesinde pozisyon görmedi. Çekmeköy İlk yarıda Erdi’nin uzak mesafeden harika vuruşuyla öne geçti 1-0. 5 dakika sonra Erdi’nin ceza sahası üzerinden vuruşu direkten döndü. İlk yarının kalan dakikalarında İsmail erdi ve emreyle çok net pozisyonlara giren Çekmeköyspor rakip kalede gol bulamadı.


İki takım da ikinci yarıya oyuncu değişiklikleri ile başladı. Bu devrede Gülsuyu oyunda dengeyi sağladıysa da rakip kalede gol pozisyonu üretemedi. İlk yarıya kıyasla etkisiz bir görüntü çizen Çekmeköyspor devrenin ortalarından Ali’nin sağdan ortasında topu sektiren kalecinin hatasını değerlendiren tecrübeli forveti Özkan’ın kafa vuruşuyla farkı ikiye çıkardı. 2-0. Kalan dakikalarda karşılıklı hücumlar ile geçilirken 90.dakikada Gülsuyu atağında kazanılan penaltıyı Maltepe temsilcisinin  sol beki gole çevirdi ve maç 2-1 sona erdi.


Çekmeköyspor değişen yönetimi teknik kadrosu ve futbolcu ekibiyle çıktığı ikinci maçtan da galibiyet ile ayrıldı.
Çekmeköyspor transferlerleri : Ahmet Yeşiltaş (Feriköy),Ali Zorbozan (Taşdelen) Serdar Yağcı (Kütahya Cezaevispor) Mehmet Emin Taşdelen,Yunus Emre Çiftçi, Cengiz Gür, Yasin Akkoş, Muammer Özenen, Şefik Aktaş, İsmail Aksu, Rıdvan Bural (Şilespor) Erdi ( Çubukluspor) Abidin Taş (İmes) Osman(Bostancı)


HABER-FOTOĞRAF: MUAMMER ÖZENEN

1 yorum:

ada dedi ki...

geçen sezon şilesporu süper amatöre taşıyan kadrodan 7 oyuncu gelmiş,tabiki çıkarlar süper amatöre.şilesporu yüzüstü bırakıp gittiğin için helal olsun sana aydın hoca...

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...