Perşembe, Ağustos 15, 2013

Beyköy Belediyespor lige hazırlanıyor

Bölgesel Amatör Lig temsilcilerinden Beyköy Belediyespor 2013-2014 futbol sezonunun ilk maçını bugün Çorum Belediyespor ile yapacak. Beyköy Belediyespor bugün Kaynaşlı Topuk Yaylası Fenerbahçe tesislerinde 3. Lig ekiplerinden Çorum Belediyespor ile karşılaşacak.
Saat 16.30’da oynanacak karşılaşmaşında teknik patron Kenan Şereflioğlu’nun tüm futbolcularına yer vermesi bekleniyor. Yeni sezon hazırlıklarının günde 2 çalışma ile devam ettiğini söyleyen Beyköy Belediyespor teknik sorumlusu Kenan Şereflioğlu bugün yapılacak hazırlık maçının eksiklerin görülmesi açısından önemli olduğunu belirterek” Biz Beyköy Belediyespor olarak geçen sezonki kadromuzu büyük ölçüde koruduk. Dış transferde çalışmalarımız sürüyor. Hedefimiz elbette zirvede olmak. Takımımız her geçen gün daha iyiye gidiyor. Lige kadar eksiklerimizi yapacağımız hazırlık maçları ile gideceğiz”dedi.

PAZAR GÜNÜ YİNE MAÇ VAR
Beyköy Belediyespor 18 Ağustos 2013 Pazar günü Bolu Sultanköy sahasında Mardinspor ile sezonun 2. Hazırlık maçını oynayacak. Karşılaşmanın saat 17.00’de başlayacağı belirtildi.

HABER-FOTOĞRAF: İBRAHİM TUZCU

Hiç yorum yok:

Sultangazi ve Dikilitaş play-off oynayacak

İstanbul SAL Klasman'da normal sezon sona erdi.