Pazartesi, Ağustos 26, 2013

Dudulluspor'da hüzünlü ayrılık

Kısa sürede İstanbul Kadın Futbolu'nda iyi işler yapan Dudulluspor'da hüzünlü bir gün yaşandı.


Kız futbol takımını iki yıl önce kuran ve özverili çalışması ile İstanbul'un önemli altyapı kulüplerinden biri haline getiren Hakan Arslancan bugün takımı ile son çalışmasına çıktı. Hakan Arslancan, memleketi olan Manisa, Soma'ya yerleşme kararından sonra takımına veda etti. Çalışma sırasında bazı oyuncuların zaman zaman gözlerinin dolduğu gözlenirken, yapılan çift kale maç her şeye karşın neşe ile sonuçlandı. Hakan Arslancan sporcuları ile yaptığı konuşmada onüç yaşından beri mesleği nedeni ile ayrılıklara alışkın olduğunu, ama bu ayrılığın kendisini de çok üzdüğünü söyledi. Tüm sporcularının futbol hayatlarını devam ettirmelerini dilediğini söyleyen Arslancan, hepsine teker teker Dudulluspor takımının parçası olarak bugüne kadar başardıklarından dolayı teşekkür etti. Dudulluspor kız futbolcuları da Hakan Hoca'larını çok özleyeceklerini söylerken onun bugüne kadar öğrettikleri ile, kendi ayakları üzerinde durarak iyi birer sporcu olacaklarını söylediler.


Arslancan yönetiminde yüzün üstünde sporcuya ulaşan Dudulluspor Kız Futbol Programı bu sezon Yıldız Kızlar Şampiyonası'na İstanbul'dan katılan iki takımdan biri olmuş, oynadığı futbol ile izleyenlerin, teknik adamların ve milli takım kurmaylarının takdirini kazanmıştı. U13 İstanbul Ligi'nde de üçüncü olarak madalya kazanan kız programından gelecekte iyi yerlere gelecek futbolcular çıkmasına muhakkak gözü ile bakılıyordu. 


Hakan Arslancan'ın ayrılmasından sonra Dudulluspor Kız Futbol takımının nasıl devam edeceği konusunda Dudulluspor yönetimi daha sonra karar verecek.


Erdem G


 


130826-2 01 130826-2 03


 

Hiç yorum yok:

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.