Cumartesi, Ağustos 31, 2013

Kayseri Gençlerbirliği Sakarya kampını tamamladı

TFF 2.Lig takımlarından Kayseri Gençlerbirliği Sakarya'da yaptığı sezon öncesi kampını tamamlayarak Kayseri'ye döndü.


Sakarya Bayan Futbol takımı başkanı Ahmet Baştar'ın davetlisi olarak Sakarya'ya gelen Gençlerbirliği, kamp süresince oynadıkları hazırlık maçlarında Sakarya Bayan Futbol ile 2-2 berabere kalırken 1.Lig temsilcisi Derince Belediyespor'a 8-2 mağlup oldu. 16 sporcu ile gerçekleştirilen kamp hakkında Yerel Futbol'a görüşlerini açıklayan, takımın teknik sorumlusu İsmail Fırat Sakarya kampının çok faydalı geçtiğini söyledi. Fırat açıklamasını şöyle sürdürdü :


"Henüz bir senelik geçmişi olan takımımızı her yıl daha ileri götürmek istiyoruz. Bu yüzden, takım içinde birlik ve beraberliğin artırılabilmesi için, imkanlar elverdiğince sezon öncesinde kamp yapmak istedik. Ahmet Başkan'ın yakın ilgisi ile Sakarya'ya konuk olduk. Kamptan istediğimizi aldık. Her ne kadar 4 önemli oyuncumuzu getiremediysek de özellikle Derince gibi güçlü bir rakip karşısında eksiklerimizi değerlendirebildik.


Bu yıl bir turnuva daha oynamak istiyoruz. Yalova ve Çukurova'da yapılacak turnuvaları değerlendiriyoruz. Özellikle Kayseri içinden birkaç oyuncu transferimiz de var. Katılacağımız turnuvada bir kez daha takımı izledikten sonra bu yılki hedefimizi belirleyeceğiz."


Kayseri Gençlerbirliği yeni sezon hazırlıklarını Salı günü Emirgan parkında yapacağı çalışma ile sürdürecek.


Erdem G


 

Hiç yorum yok:

Çatalzeytin buldozer gibi

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor sahasında İstanbul Giresunspor'u 7-0 yenerek 7. maçını kazandı.