Salı, Ağustos 27, 2013

İstanbul Süper Amatör Lig 1.Grupta Ligin ilk haftasında Erokspor ile Çubuklu Erokspor Tesislerinde karşılaştı.  Karşılaşma karşılıklı atılan gollerle 1-1 beraberlik sona erdi.


Kadir Sevim, Volkan Özcan ve Abdullah Körismail Hakem triosunun düdük çaldığı müsabakada iki takımda dengeli bir oyun anlayışı ile mücadele başladı. Ev sahibi Erokspor zaman zaman Çubuklu oyuncularının baskılı futbolu karşında pozisyon üretmekte zorlandı.


Dinçer atıldı
Karşılaşmanın 40.Dakikasında Erokspor'un yarı sahasının taç çizgisinin sağ tarafından Çubuklu faul atışı kazandı. Topun başına geçen Dinçer Hakem Kadir Sevim'in  düdüğü duymadan faul atınca sarı kartla gördü. Ardından 43.Dakikada orta alanda bir pozisyonda Erokspor'lu Ali Yavuz'la arasında oluşan kargaşa dan sonra Hakem Kadir Sevim Ali Yavuz ile Dinçer'e sarı kart gösterdi. Bir önceki pozisyonda sarı kart gören Dinçer ikinci sarı karttın ardından kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Çubuklu kenar yönetim uzun süre itraz etsede karar değişmedi ve ilk yarı golsüz sona erdi.


Müsabakanın ikinci yarısında eksik kalan Çubukluspor Şenol ve Göktu ile kanatlardan Erokspor savunmasını zorlarken Nali ve Sezai atakları kalelerinden uzaklaştırdılar. Erokspor en net pozisyonun ise 74.Dakikada Haci Mehmet ceza yayı üzerinden topla buluştuğunda vurduğu şutta kaleci Mehmet Haşlamacı topu son anda uzanarak gole izin vermedi. Karşılaşmanın 85.Dakikasında Çubuklu'un geliştirdiği kontra atakta Çubuklu'da Şenol ceza alanı içinde topla buluştuğunda sağ ayağınin içi ile klas bir vuruşla topu ağlara göndererek Beykoz ekibini 1-0 öne geçirdi.


Ali Yavuz kırmızı kart gördü
Karşılamanın önceki dakikalarda sarı-kart gören Ali Yavuz 87.Dakikada Çubuklu ceza sahası yayının önünde yapılan faulden sonra maçın Hakemi Kadir Sevim tarafından ikinci sarı kartı görerek kırmızı kartla oyun dışına gönderildi. Ali Yavuz'un Hakeme ''hocam rakip stoper çok faul yapıyor kart göstermiyorsun biz yapınca kart veriyorsun'' sözünden sonra kendisini kırmızı kartla oyun dışına buldu.


Uzatma gelen gol
Karşılaşmanın normal süresine sonuna oynanmamış 4 Dakika ilave edildiği dakikaların son saniyesinde Erokspor'lu oyuncuların Çubuklu ceza alanı içinde oluşturduğu karambolde Yalçın Onur Kılıç'ın şık rovaşata golü ile bulduğu golle maça denge geldi ve karşılaşma 1-1 eşitlikle sona erdi. Karşılaşmanın bitiş düdüğü ile birlikte Çubukluların Hakem Kadir Sevim'e uzatmaları fazla oynattığı için itrazda bulundular. Ligin ilk haftasında Erokspor kötü oyunla gelen 1 puana sevinirken, Çubukluspor ise iyi mücadele ettiği mçata son dakikada yediği golle kaçan 3 puanna çok üzüldüğü gözlendi.


Saha Komiseri maça gelmedi
Ligin ilk haftasındaki Erokspor Tesislerinde Erokspor-Çubuklu müsabakkasında Saha Komiseri olmadığı için maçın 1.Yardımcı Hakemi Volkan Özcan oyuncu değişiklikleri yaparak olası bir sorun yaşanmaması için her iki takım kenar yönetimine yardımcı oldu.


SAHA: Erokspor Tesisleri
HAKEMLER: Kadir Sevim, Volkan Özcan, Abdullah Körismail
EROKSPOR: Oktay, Koray, Esad, Nali, Sezai, Yalçın Onur, Ekrem, Orhan, Ali Yavuz, Orçun, Mücahit
YEDEKLER: Hasan, Mustafa, Hacı Mehmet, Burak, Halit, Cihan, Enis
TEKNİK DİREKTÖR: Cemal Kavraz
ÇUBUKLU: Mehmet, Ayhan, Hakan, Eren, Gökhan, Tolga, Şenol, Azim, Göktu, Dinçer, Muhammet
YEDEKLER: Tayfun, Şaban, Soner, Necati, Çağdaş, Abdullah Süzüer, Abdullah Akın
TEKNİK DİREKTÖR: Ramazan Sökmez
KIRMIZI KARTLAR: Ali Yavuz (Erokspor), Dinçer (Çubuklu)
GOLLER: Yalçın Onur/ Şenol


HABER-FOTOĞRAF: ÖNER YIĞRIK


[gallery columns="5" ids="76565,76564,76563,76560,76561,76562,76559,76558,76557,76554,76555,76556,76737"]


 Daha Fazla fotoğrafa ulaşmak için lütfen TIKLAYINIZ

15 yorum:

Selim dedi ki...

Bu kadar eksik yazılmaz maç yorumu. Uzatmayı beş dakika verdi. Dokuz dk oynattı. Resmen Çubuklunun hakkı gasp edildi. Yazık çocukların mücadelesine. Bu işler para pulla olmuyor yürek işi. Hakem resmen yaktı. Çubukluyu. Kırmızı kart pozisyonu tam bir fiyaskoydu.

darcheville dedi ki...

@selim(bey,abi,kardeş...), çubuklu oyuncularının sinek ısırığında yarım saat yerde yatmalarını unuttun yada o anlarda haliçin güzel manzarasını izliyodun sanırım. ;)

selim dedi ki...

mr. mrs. madam darcheville 101 dk oynanan oyunda 10 kişi kalmış mütevazi bir takıma karşı uzatmanın uzatmasında hatda onunda uzatmasında gol gelmesi eroksporun hedefinin ne kadar büyük oldugunu gösterir.bu arada maçı ben zaten piknik alanı tarafından izliyordum.çubukluyu gördüm ama eroksporu sadece manşetlerde görüyoruz.

aax dedi ki...

eroksporr 5 transfer daha yapar şimdiii. nede olsa para var. böyle olmaz bu işler top oynayın biraz topppp senelerdir bu işin içindeyiz parayı basayım düdügü çalayımla olmazzz

ŞEYMA dedi ki...

çubukluyu sinek ısırdı sizinkileri de arı soktu galibaaa... ayaklar çalışmayınca para çeneye vurmuşşş

ilker kurtuluş dedi ki...

hahaha bu çok iyidi be :D

metin tanju dedi ki...

Erok Sporun Transfer Yapmasına Gerek Yok.Kesinlikle Bir Hoca Transferi Yapması Lazım . Geçmişinde Sadece Bir Takımı Çalıştıran bir hocayı bu kadar büyük bir takımın başına koyarsan olmaz . iyi bir insan olabilir ama iyi bir hoca kesinlikle değil.
Biz Yıllardır Bu Klübün ekmeğini yedik kesinlikle klübe lafım yok ama kesinlikle yanlış seçim yapılıyor.
Erok spor dendiği zaman akla ilk dursun kaya gelir akla .

umarım klüp iyi yerlere gelir.

saygılarımla

Metin Tanju Aydın .

burhan kaya dedi ki...

metin tanju katılıyorum sana. erokspor da işler iyi gitmiyor. bir hoca lazım arkadaşlık ortamı eskisi kadar iyi değil gördüğüm kadarıyla. yani futbolcular kazanmak için değil var olmak için var. bu kadar büyük paralarla getirilen futbolculara değiyormu elindekilerin kıymetini bilmemek şuan anlaşılıyor olsa gerek.

kervanyürür dedi ki...

Oncelikle cemAl kavrazi iyi arastir,futbolculgunu,antrenorlugunu calistigi takimlari sonra gel burda salla..sizin dusurdugunuz takimi gecen sene aldi 1maglubiyet le sampiyon yapip cikardi ve bunu yaparken de sahada ayaklari calismayipda sahadisinda cenesi calisanlari disarda tutarak yapti..elbette futbolda herkesi memnun edemeZsin her antrenor de hata yapabilir bu ayri ama İnsanlara haber altlarina yorum yaparal sallamak, kotulemek yanlistir..birileri is yapar birileri sadece yorum yapar..Cemal Kavraz'a ve Erokspora super amatorde basarilar dilerim.....saygilarimla

hh dedi ki...

bu beraberlige cubukluspordan cok sevinen insanlar da varmş meger..

metin tanju dedi ki...

Kervanyürür cemal kavrazın istatsitikleri bak burada 1.amatörde nenemde şampiyon yapar takımı . sende haklısın bizler konusarak hakkımızı arıyorduk ama onun getirdiği topçular ... antremanlara çıkıyordu biz senelerimizi vermişiz bu takıma böyle bişey görmeedik . sen şimdi gelmiş bana sizin düşürdüünüz takımı diyorsun . bu takımı sadece futbolcular düşermez yöneticilerde düşürür . cemal kavraza verilen imkan erok sporda hangi hocaya verilmiş. bizim allaha şükür ayaklarımızda çalışıyor çenemizde haksız olduğu yerde çalışır canım benim şimdi sen gelmil bana cemal kavrazın çalıştırdığı takımlara bak ondan sonra konuş diyorsun .

al sana bak nereleri çalıştırmış sanki bana vefayı çalıştırmış karagümrüğü çalıştırmış . kaç şampiyonluk var bana söle şimdi ?

Saygılarımla
Metin Tanju

ÇELİKTEPE AMATÖR TAKIM TEKNIK SORUMLUSU 16.09.2011 31.05.2012
ÇELİKTEPE AMATÖR TAKIM ANTRENÖRÜ 17.09.2010 31.05.2011
YAHYA KEMAL SPOR AMATÖR TAKIM TEKNIK SORUMLUSU 27.01.2010 31.05.2010
YAHYA KEMAL SPOR AMATÖR TAKIM TEKNIK SORUMLUSU 05.09.2009 31.12.2009
YAHYA KEMAL SPOR GENÇLİK GELİŞİM TEKNIK SORUMLUSU 11.09.2008 31.05.2009

volkan dedi ki...

metin kardeşim sen gerekeni yazmıssın.. agzına yuregine saglık.. erokspor denilen kulup buyuk bir camiadır fakat icinde donen oyunlar ve entirikalar sayesinde mansetlerde yer alıyor.. biz eski futbolcular olark isterdikki sorunsuz ve problemsiz ayrılalım ve helalleselim.. fakat bu takım uzerinde o kadar futbolcunun ahı varki kimse bu takımı toparlayamaz.. hoca konusuna deginmek bile istemiyorum bi insan iyi futbolcu olabilir iyi kondisyoner olabilir iyi insan olabilir ama iyi hoca olamaz.. onun icin gerken vasızlar maalesef cemal bey benim gozumdede hoca değildir.. bi takıma gelirken her hoca illaki 1 2 futbolcusunu yanında getirir bu haktır eyvallah derim.. fakat bu geldigi yere 10 adam getiriyor toplamda 10 adam 2 adam ediyor ( futbolculuk anlamında.. kimsenin kisiligine lafın yok.. eskiler ve digerleri diye dıslanıyor.. biz kendimizi gectik bu kulup dursun kaya gibi bi futbol adamını bi kalemde sildi.. gerisi teferruat..

saygılarımla..

erokspor eski futbolcusu

VOLKAN URESİN.

adsız dedi ki...

metin kardeşim salladığın hocayı tanımıyorsun demekki amatörde onun gibi hoca mı var be boş boş yorumlar yapmayın sen belli baya erokspor sırtından geçinmişsin senide yollayınca takım bu sana koymuş belliki cemal hoca doğru olanları yapıyor he cemal kavrazın geçmişini iyi araştır kimlerle çalıştığına bak futbolculuk geçmişine bak bakalımm

adsız dedi ki...

piyasada cemal kavraz gibi hoca mı boş boş yorumlar yapmayın eski topçular demekki hocanın istediği tarzda topçular değilmişsiniz saalladığınız hocanın geçmişi o değil bakın bakalım nerede oynamış hangi hocalarla çalışmış bilmeden yorum yapmayın

metin tanju dedi ki...

Adsız arkadaş sen neden kimliğini açıklamıyorsun açıkla korkma kim olduğunu bilelim . kendi adıma konuşayım erok spor yöneticilerinede sorabilirsin . biz alın terimizin hakkını aldık kimse fazladan cbine koymadı 10 senelik emeğim var bu klüpte aldığım parayı açıklayım kimseden korkumuz yok bizim biz para için ter dökmedik bu klüpte bunu tüm yönetim ve arkadaşlarımız bilir. sen şimdi geçmişssin karıma ismin ne cismin ne kim olduğun ne olduğun belli olmadan buradan yorum yapıyorsun . erok spor içinde olmadığın belli olmuş olsaydın bizim nasıl bir karakterde oldumuzu bilirdin canım yaaa.
cemal kavraz iyi bir antrenör değildir cemal kavraz ağzı çalışan bir anrenördür . anlamışssındır umarım.

Erok Spor Bizim Canımızdır Kanımızdır . Klübe Lafımız Yoktur. Ekmek yediğimiz yere ihanet etmeyiz . demokratk bir ülkede yaşıyorsak duygu ve düşüncelerimizi aktarmamız lazım . kimse kimseyide sevmek zorunda değildir. canım yaaaa.

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...