Salı, Ağustos 27, 2013

Şile Yıldızspor, CFS Bağcılarspor'u geçti

İstanbul Süper Amatör Lig'de 6.Grup'ta yer alan Şile Yıldızspor, Şile Stadı'nda çıktığı ilk müsabakasında CFS Bağcılarspor karşısında 2-1 galip gelmesini bildi.


Daha çok orta saha mücadelesi şeklinde geçen yakaladığı pozisyonu iyi değerlendiren Serdar maçın 5.dakikasında nefis volesiyle topu ağlarla buluşturarak takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarı bu sonuçla sona erdi.


CFS Bağcılar oyun disiplini ve organizasyonu sonunda beklediği gole kavuştu.1-1 Henüz birkaç dakika sonra Ragıp’ın asistiyle Yunus Şile Yıldız takımının 2.golünü CFS Bağcılar ağlarına gönderdi.2-1 Şile Yıldızspor öne geçmesine rağmen CFS Bağcılar bunaltan presi ve tribünleri dolduran taraftarının desteğiyle penaltı kazandı.


Penaltı atışında çok dikkatli olan kaleci Berk atışın kullanıldığı köşeyi tutarak gol olmasına izin vermedi. Daha sonraki dakikalarda Lokman çift sarı kartla oyun dışı kaldı. 10 kişi kalan Şile Yıldız'da ataklar her an iki tarafta sürüyor ama taraflar gol yollarında etkili olamadı. Karşılaşma 2-1 sonuçlanırken Şile Yıldız lige 3 puanla başladı.


KAYNAK: www.bizimhabersile.com


[gallery columns="5" ids="76882,76881"]

1 yorum:

Arif dedi ki...

Bizi izlemeye devam edin...şile yıldız bu sene istanbul süper amatör ligine damga vuracak

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.