Perşembe, Ağustos 29, 2013

Eyüphan Aydın Kozluspor'da

Bölgesel Amatör Lig 10. Grup ekiplerinden Kozluspor, Esenyurt İncirtepespor'un genç yeteneği Eyüphan Aydın'ı renklerine bağladı.



1992 doğumlu, 1.81 metre boyunda ve 76 kilo ağırlığındaki genç futbolcu Çakmakspor alt yapısında yetişti. Önceki sezon 2. Lig ekiplerinden Kızılcahamamspor’a transferi gündemde olan ancak yetiştirme bedelinde sıkıntı çıkması nedeniyle bu transferi gerçekleşmeyen Eyüphan, geçen sezon Çakmakspor’da 15 maç oynadıktan sonra devre arasında İncirtepespor'a transfer oldu. Genç oyuncu burada başarılı bir performans sergilerken takımın ligde kalmasında pay sahibi oldu.


Bu sezon başında önce İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Damlaspor'la anlaşan Eyüphan, bu ekiple anlaşamadı. Ardından İstanbul 1. Amatör Lig ekiplerinden Subaşıspor'a geçen başarılı oyuncu buradan da ayrılmak durumunda kaldı ve BAL ekiplerinden Kozluspor'un teklifini kabul etti.


Eyüphan, Yerel Futbol'a yaptığı açıklamada, "Kozluspor'un başarısı için elimden geleni yapacağım. Umuyorum ki bu sezon takım arkadaşlarımla birlikte Kozlu'nun 3. Lig hasretini dindiririz. Sizlerin aracılığıyla Damlaspor'da Ayhan Hoca'ya, Subaşıspor'da Tekin Hoca ve yönetim kuruluna teşekkür ederim" dedi.


HABER: EFKAN BUCAK

4 yorum:

Hakan Elaçik dedi ki...

ALLAH YOLUNU AÇIK ETSIN ÇOCUK. ÇOK DEĞİŞMİSSIN EPEY OLGUN ÇIKMIŞŞIN BURADA. INSELLAH IYI OYNARSIN ORADA

murat dedi ki...

eyüphan başarılar dilerim allah utandırmasın

Hasan dedi ki...

Alla yolunu açık etsin oğlum Allah kalbine göre versin

salman dedi ki...

Yeni takımında sana ve arkadaşlarına başarılar dilerim..Yolun açık olsun koçum..

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.