Cuma, Ağustos 30, 2013

Kozlu ilk hazırlık maçında mağlup oldu

Bölgesel Amatör Lig 10. Grup’ta mücadele edecek olan Kozlu  Belediyespor ile Süper Amatör Lig ekibi Ereğli Belediyespor takımları  Kozlu sahasında  ilk hazırlık maçında karşı karşıya geldiler.


Karşılaşmayı izleyenler arasında Kozlu Belediyespor as Başkanı Fevzi Demirtaş, yönetim kurulu üyeleri olmak üzere çok sayıda futbol sever maçı izledi.   


Emrah Asibüyük Yıldırım’ın  yönettiği karşılaşmaya ev sahibi takım Kozlu Belediyespor Burak, Salih, Harun, Aliefsat,  Berkan , Şaban,  Tarkan,Rıdvan, Küçük Rıdvan, Hakan ve Eyüp ile sahada yerini aldı.
Konuk ekip Ereğli Belediyespor ise Kader, Osman,  Barış, Cihat, Burak, İbrahim, Gökhan Çolak, Oğuz, Burak, Önder ve Sergen ilk onbir kadrosuyla sahada yerini aldılar.  Karşılaşmanın ilk yarısı ve ikinci yarısında oldukça iyi bir futbol ortaya koyan Ereğli Belediyespor, Kozlu Belediyespor’u  2-2 mağlup etti.
 
Saha: Kozlu
Hakem: Emrah Asibüyük Yıldırım
Kozlu Belediyespor:  Burak**,(Dk 45 Murat**), Salih**(Dk 45 Hamit**), , Harun**, (Dk 45 Mehmet**),  Aliefsat***,  Berkan**, Şaban*, (Dk 45 Cem**),   Tarkan***, (Dk 45 Totti ***), Rıdvan**, (Dk 73 Hayri**),  K. Rıdvan**,(Dk 45 Fatih***), Hakan**, Eyüp***
Ereğli Belediyespor:  Kader***, Osman***,(Dk 55 Uğur**),   Barış***, Cihat***, Burak***, (Dk 68 Mete**) İbrahim***,(Dk 72 Kubilay**),  Gökhan Çolak***,(Dk 82 Ozan**) Oğuz***, Burak***, Önder***,(Dk 86 Onur**) Sergen***,
Goller:  Dk 81 Fatih Kozlu Belediyespor, Dk 11Oğuz, dk 56 Gökhan Çolak Ereğli Bldspor


KAYNAK: www.demirmedya.net

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.