Pazartesi, Ağustos 26, 2013

Topçularspor'dan üç flaş transfer

İstanbul 1. Amatör Lig ekiplerinden Topçularspor, Alkan Kıran, Okan Köse ve Nuri Çolak'ı renklerine bağladı ve iddiasını gösterdi.



 


Eyüp temsilcisinin 2.Başkanı Yusuf Ziya Bektaş Köseoğlu ilk olarak tecrübeli oyuncu Alkan Kıran'a imzayı attırdı. Daha önce Öz Alibeyköyspor'da 9 sezon başarı ile forma giymiş tecrübeli savunma oyuncusu Alkan Kıran, Topçularspor Teknik Direktör Sinan Balılar’ın isteği doğrultusunda, transfer edilerek 1 yıllık anlaşma sağlandı.


 


“Kendisini ispatlamış bir oyuncu”
2.Başkan Köseoğlu “Alkan kendi kulübünde kendini ispatlamış bir oyuncu. Hocamızın isteği doğrultusunda kendisi ile anlaşarak kadromuza kattık. Bize katkı sağlayacağına inanıyorum. Kendisine başarılar dileyerek camiamıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.


 


“Burada olmaktan mutluyum”
Yeni transferimiz Alkan Kıran ise “Geçen yıl yaşadığım şampiyonluğu burada da yaşamak istiyorum. Burada olmaktan mutluyum. 2. Başkan'ım Yusuf ağabey, Sinan hocam ve camiamı mahcup etmemek için elimden geleni yapacağıma söz veriyorum'' diyerek sözlerini tamamladı.


 


2. transfer Okan Köse oldu
Geride bıraktığımız sezonda, Teknik Direktör Sinan Balılar ve yeni transferimiz Nuri Çolak ile birlikte Pazariçi Köprülüspor'da şampiyonluk yaşayan yetenekli genç oyuncu Okan Köse imzayı attı. Sinan Balılar’ın raporu, Genel Kaptan Servet Kıran'ın girişimleri sonucunda gerçekleşen transferin ardından düzenlenen imza töreninde, Genel Kaptan Servet Kıran ve yeni transfer Okan Köse ile birlikte teknik sorumlumuz Teknik Direktör Sinan Balılar’da hazır bulundu.


 


“Doğru bir karar verdim”
Genç futbolcu Köse yaptığı açıklamada, “Hocam ve Yöneticimiz Servet ağabeyin burada görmek istemesinden onur duydum. Topçularspor Kulübü yakından tanıdığım köklü bir camia ve buradaki hedefin şampiyonluk olduğunu biliyorum. Burayı tercih ederek çok doğru bir karar verdiğimi düşünüyorum. Sabırsızlıkla bir an önce müsabakaların başlamasını bekliyorum'” açıklamasında bulundu.


 


“Hırslı ve istekli bir futbolcu”
Ardından söz alan Genel Kaptan Kıran “Sinan hocamız Okan'ı kadromuzda görmek istediğini iletti ve ardından yaptığımız görüşmeler neticesinde Okan'ı Kulübümüzün bünyesine kazandırdık. Hırslı ve istekli bir futbolcu kardeşimiz üzerine düşenin en iyisini yapacağına inanıyorum” diyerek sözlerini tamamladı.


Son olarak Teknik Direktör Sinan Balılar ise “Okan'da, Alkan ve Nuri gibi yakından tanıdığım bir isim. Yönetim Kuruluna verdiğim transfer listesinde bulunuyordu. Okan ile birlikte sol bek sorununu çözmüş olduk. Transferi gerçekleşmesinde önemli bir rol oynayan Genel Kaptan'ımız Servet Kıran'a ve bizi tercih eden Okan Köse’ye teşekkür ediyorum.” dedi.


 


Tecrübeli futbolcu Nuri de tamam
Geride bıraktığımız sezonda Sinan Balılar ile birlikte Pazariçi Köprülüspor’da şampiyonluk yaşayan tecrübeli oyuncu Nuri Çolak kendisini isteyen birçok kulüp olmasına rağmen Topçularspor’a imzayı attı. Yönetim kurulu üyemiz ve aynı zamanda Mali İşler Sorumlu Recep Murat Yuvarlak “Nuri Çolak, Sinan hocamızın yakından tanıdığı bir isim. Transfer listemizin başındaki oyunculardan birisiydi. Kendisinin kulübümüzü tercih etmesi bizi sevindirdi. Kendisine ve camiamıza hayırlı olsun” diyerek sözlerini tamamladı.


 


“Denk takımların mücadelesi olacak.”
Ardından tecrübeli futbolcu Nuri Çolak ise '' Sinan hocam ile geçen yıl yaşadığımız şampiyonluğu burada bir kez daha yaşamak istiyorum. Kulübümüzün iyi bir kura çektiğini düşünüyorum. Gruptaki diğer takımlar için ne kötü diyebiliriz nede çok iyi diyebiliriz, denk takımların mücadelesi olacak. Şampiyonluk ipini göğüslemek için çok çalışmamız gerekecek'' diyerek sözlerini tamamladı.


 


KAYNAK: http://www.topcularspor.org.tr


[gallery ids="76734,76732,76730"]

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...