Pazar, Ağustos 04, 2013

SİFAD Silivri’yi birleştirdi

Silivri Futbol Antrenörleri Derneği gerçekleştirdiği iftar programı ile ilçede gövde gösterisinin yanı sıra birlik ve beraberliğin hat safhada olduğu da gösterdi.


 


Ramazan ayı münasebeti ile ilçede iftar programı organize eden Silivri Futbol Antrenörleri Derneği ilçe bir ilke de imza atarak hem hocaları hemde kulüp başkanlarını bir araya getirdi. Silivri Jasmin Restorantta SİFAD Başkanı Veysel Zıroğlu tarafından gerçekleştirilen iftar yemeğine TÜFAD İstanbul İl Başkanı Rıza Çavuşoğlu, Saha Komiserleri Dernek Başkanı Ali Osman Özgül ve yönetim kurulu üyeleri, İASKF Yönetim Kurulu Üyesi Yetkin Karakaş, İASKF Yönetim Kurulu Üyesi ve Fenerköyspor Kulüp Başkanı Muharrem Eren, İASKF Yönetim Kurulu Üyesi Küçükçekmece Kulüpler Birliği Başkanı Seymen Gençtürk, Çatalcaspor Kulüp Başkanı ve Çatalca Kulüpler Birlik Başkanı Hasan Gökçe ve yönetim kurulu üyeleri, Tepecik Anadoluspor Kulüp Başkanı Mustafa Uçar, Esenlerspor Kulüp Başkan Yardımcısı Osman Keşkekçi, Silivrispor Kulüp Başkanı İhsan Atun, Silivri Kulüpler Birliği Başkanı Candemir Yılmam ile birlikte Silivri ilçesinde faal olan kulüplerin başkan ve yöneticileri ve ilçede faal olan antrenörler katılım sağladı.


 


SİFAD tarafından verilen iftarda kuruluşundan bu zamana kadar geçen süreç içinde desteklerini esirgemeyen isimlere yönetim kurulu tarafından birer teşekkür plaketi takdim edildi.


 


Zıroğlu, “2 ayda çok iş yaptık”
Gerçekleştirilen iftar programında açılış konuşması yapan Silivri Futbol Antrenörleri Dernek Başkanı Veysel Zıroğlu; “SİFAD olarak düzenlemiş olduğumuz iftar yemeğine katılımlarınızdan dolayı duyduğum memnuniyeti ifade ederken şahsım ve yönetim kurulum adına sizleri saygıyla selamlıyorum. Bu organizasyonun ilk olması ile derneğimiz hakkında kısa bilgi vermek isterim. Antrenörlerimizin eksiklerini ihtiyaç ve taleplerini karşılamak amacı ile birlikten kuvvet doğar felsefesi ve antrenörlerimizin haklarını savunabilmek adına bölgemizde ihtiyaç olduğu düşünülen, birlik ve beraberlik ile derneğimiz Aralık 2012 yılında faaliyete başlamıştır. 5 aylık geçici yönetimin ardından gerçekleştirilen ilk seçimli genel kurul ile siz değerli üyelerimizin oy çokluğunu alarak yönetimiz göreve başlamıştır. Bizler göreve talip olunken hiçbir çıkar peşinde koşmadan, tamamen adil ve şeffaf bir yöneticilik felsefesi ile yola çıktık. Bizi bu göreve uygun görerek destekleyen tüm üyelerimize teşekkür ederim. Göreve geldiğimiz 2 aylık sürede öncelikle üyelerimizin eksiklerini tespit etmeye çalıştık. Bunun için de gerekli ve öncelikli ihtiyaçlarımızı sıraladık. B lisans sahibi tüm üyelerimizin güncellemeleri için gerekli müracaatları yaparak uygun olan üyelerimizin güncellemelerini yapmalarına vesile olduk. Burada TÜFAD Başkanım Sayın Rıza Çavuşoulu ve yönetimine kuruluş sürecimizden bugüne dek vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür ederiz. Bizleri yalnız bırakmadığınız davetimize katıldığınız ve her zaman bizlere zaman ayırdığınız için sizlere teşekkür ederim” dedi.


HABER-FOTOĞRAF: ENGİN AKIN


[gallery columns="5" ids="72911,72910,72909,72906,72907,72908,72905,72904,72903,72898,72899,72901,72897,72896,72895,72893,72894"]


 

1 yorum:

VEYSEL ZIROĞLU dedi ki...

Engin ciğim, hassasiyetin ve emeklerin için çok teşekkür ederim. Bölge sporu için önemini bir kez daha gösterdin. Başarılar dilerim...

2023-24 Türkiye U18 Şampiyonası 1. Tur Toplu Sonuçları

Türkiye U18 Şampiyonası'nda ilk tur karşılaşmaları sona erdi.