Pazar, Ağustos 04, 2013

Tunaspor, İstanbulspor ile berabere kaldı

İstanbul Süper Amatör Lig’de mücadele edecek olan Bayrampaşa Tunaspor, 3.Lig ekiplerinden İstanbulspor A.Ş. ile karşı karşıya geldi. Tunaspor büyük bir bölümünü önde götürdüğü maçta son dakikada yediği golle maçtan beraberlikle ayrıldı.


3.Lig ekiplerinden İstanbulspor A.Ş 'nin Tepecik Tesislerinde, Süper Amatör Lig 2.grup ekiplerinden Bayrampaşa Tunaspor'la yapmış olduğu hazırlık karşılaşması,kıran kırana bir mücadeleye sahne oldu. Her iki takımda orta saha üstünlüğünü bırakmama adına müthiş bir mücadele verdi.


Maçın 44.dakikasın'da İstanbulspor Kalecisi Ersin'in ıskaladığı topu iyi takip eden, Uğur Arda topu boş kaleye yuvarlayarak Tunaspor'u 1-0 öne geçirdi. İlk yarı atılan tek golle Bayrampaşa Tunaspor'un 1-0 üstünlüğü ile kapandı.


İkinci yarı İstanbulspor A.Ş. oyunu Tunaspor yarı alanına yıkmaya çalıştı. Süper Amatör Lig'in iddialı takımlarından Bayrampaşa Tunaspor, maçın son dakikasına kadar İstanbulspor'un orta sahada üstünlük kurmasına izin vermedi. Uzatma dakikaları 90+5'i gösterirken İstanbulspor Yasin'in attığı golle skorda dengeyi yakaladı ve karşılaşma 1-1 berabere sonuçlandı.


İSTANBULSPOR A.Ş: Ersin,Elçin,Doğukan,Emrah,Efe,Deniz,Şirin,Yavuz,Onur,Yiğit,Serdar
BAYRAMPAŞA TUNASPOR: Hüseyin,Berkay,İbrahim Çağdaş,Aykut,Orhan,Emre,Kerem,Emin,Uğur, Cüneyt,Eren


HABER-FOTOĞRAF: SELİM AÇAN
www.tunaspor.com



 

Hiç yorum yok:

1308 Osmaneli Belediyespor'da hakeme büyük tepki

Bilecik 1. Amatör Lig'de bugün oynanan ve 1-0 konuk ekibin üstünlüğü ile tamamlanan  1308 Osmaneli Belediyespor-Bozüyük Vitraspor maçı s...