Pazar, Ağustos 04, 2013

Çamlıcasporlular iftarda buluştu

Çamlıcaspor eski başkanlarından merhum Yüksel Dartar adına iftar yemeği organize edilmiştir. Çamlıcaspor Kulüp  Başkanı H.Kemal Akar, Çamlıcaspor kulübü  tesislerinde merhum Yüksel Dartar adına verilen iftar yemeği  için Yüksel bey'in muhterem eşleri sayın  Cemile Dartar’a  gönülden teşekkür etti. Bu manzara aslında özlediğimiz bir tablo. Taraftarımız, üyelerimiz ve bugüne kadar kulübe hizmeti geçen dostlarımızla birlikte olmak çok güzel bir duygu. 


   


Çamlıcaspor  Başkanı H.Kemal Akar,  Çamlıcaspor  camiasının katıldığı iftar yemeğinde, birlik ve beraberliği gördüğü için sevindiğini söyledi. Akar, biz yönetim kurulu olarak üstümüze düşen her görevi yerine getirirsek  “Futbolcularımızda saha içinde birlik ve beraberlik içinde oldukları takdirde başarı kaçınılmaz olur. İnşallah futbol takımımız yeni sezonda geçen yıl ki başarısının üzerine koyarak BAL’a yükselecektir’’ diye konuştu. 


 


Çamlıcaspor Kulübü’nden yapılan açıklamada, ‘’Çamlıcaspor’un kendi tesislerinde yenen yemeğe Kulüp Başkanı H.Kemal Akar ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte, Kulubümüzde yöneticilik yapmış başta Aydın Işık, Selim Akbaşoğlu, Turgut Telseren, Ertan Özçamlı, Semih Rabu, Erol Zor, Hasan Kara ve çok sayıda üyemiz  katılmıştır. İftar yemeğini veren Cemile hanıma,İftar davetimize katılan herkese yönetim kurulu olarak bir kez daha teşekkür ederiz’’ denildi.

HABER-FOTOĞRAF: UFUK ÇOKER


 

[gallery columns="5" ids="72881,72880,72879,72878"]

Hiç yorum yok:

2023-24 Türkiye U18 Şampiyonası 1. Tur Toplu Sonuçları

Türkiye U18 Şampiyonası'nda ilk tur karşılaşmaları sona erdi.