Pazar, Ağustos 04, 2013

Leventspor oynadı Paşabahçe kazandı

İstanbul Süper Amatör Lig 1.Grup'ta mücadele edecek olan Leventspor ile SAL 2.Grup takımlarından Paşabahçespor, Paşabahçe Stadı'nda hazırlık maçında karşı karşıya geldiler. Karşılaşmayı yeşil kırmızılar 3-1 kazanırken, Leventspor'un Serkan Erok'la 2 topu direkten dönerken Mesut'da bir penaltı atışından yararlanamadı.

Paşabahçe Stadı'nda oynanan mücadelenin 2.dakikasında Leventspor'da sağ kanattan Yusuf'un etkili ortasında Erdem kafa vuruşunu yaptı. Mesut çizgi üzerinde son anda bir hamle yaparak topu çelmeyi başardı. 9.dakikada sağ kanattan Arif'in kullandığı köşe vuruşunda kaleci Serkan topa müdahale edemedi ve Gökhan kafa ile topu filelere gönderdi. 13.dakikada sol kanattan Muhammed'in etkili ortasında Can topa kafa ile dokundu. Erdem topu kontrol eder etmez sert bir şut ile skoru eşitledi. 26.dakikada Serkan Erok'un etkili kullandığı köşe vuruşunda savunmadan ileriye çıkan Turgay kafayı vurdu. Mesut bir kez daha gole izin vermedi. İlk yarı karşılıklı gollerle 1-1 sona erdi.

İkinci yarıda 52.dakikada Paşabahçe kontraatakla hücuma çıktı. Sağ kanattan çizgi üzerinden top dışarıya çıkartıldı. Alper gelişine şut attı ve skor 2-1 oldu. 

Serkan'a direkler izin vermedi

58.dakikada sağ kanattan Serkan Erok sağ çaprazdan kullandığı serbest vuruş kaleye oldukça etkili gitti. Doksan diye tabir edilen noktadan top kale direğine çarparak oyun alanına döndü. 60.dakikada Serkan bu kez de ceza sahası üzerinden şansını denedi. Kaleye oldukça sert giden top üst ağlara çarparak oyun alanını terk etti 65.dakikada ceza sahası üzerinde Hasan'a yapılan faulde Serkan Erok yine topun başına geçti. Sol ayağıyla kaleye kavisli bir şut gönderdi. Yan direğe çarpan top oyun alanını terk etti.

75.dakikada Ozan savunmada bir anlık anlaşmazlıkta top Ozan'ın önünde kaldı. Ozan yerden bir şut attı ve skor 3-1 oldu. 79.dakikada ceza sahası içerisinde Erdem'e yapılan müdahale ile Leventspor penaltı atışı kazandı. Topun başına geçen Mesut kalecinin sağına vurdu. Kaleci topu çeldi direğe de çarpan topu ikinci kez müdahale etti. Karşılaşmada başka gol olmazken Paşabahçespor maçı 3-1 kazandı. Leventspor maçın genelinde oldukça iyi bir pas yüzdesi ile oynarken Paşabahçe gol ve goller buldu.

HABER-FOTOĞRAF: ERHAN HARPUT
KAYNAK: www.leventspor.com

[gallery columns="5" ids="72837,72836,72835,72832,72833,72834,72831"]

Hiç yorum yok:

2023-24 Türkiye U18 Şampiyonası 1. Tur Toplu Sonuçları

Türkiye U18 Şampiyonası'nda ilk tur karşılaşmaları sona erdi.