Perşembe, Ağustos 01, 2013

Fatih kulüpleri iftarda buluştu

Fatih Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği, Necdet Bakır, Murat Kapusuz, Cemalletin İnanç’tan oluşan ekiple önceki akşam Kadırgaspor Kulübü Cundi Tesisleri'nde tüm Fatih Kulüplerine İftar yemeği verdiler.



 Cundi Tesisleri'nde toplanan kulüp başkanları ve kulüp yöneticileri, iftar programına yoğun ilgi gösterdiler. İASKF İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Ali Düşmez ve Yönetimi, TFF İstanbul İl Başkanlığı'nı temsilen Ufuk Tatar,  AKP Fatih İlçe Başkanı Ahmet Hamdi Görk ve tüm spor kulüplerinin yöneticileri ve başkanlarının katıldığı iftar programı mükemmel bir ortamda yapıldı.


Bu iftar programını her yıl geleneksel hale getiren Fatih Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği Başkanı Murat Kapusuz, Topkapıspor Kulüp Başkanı Necdet Bakır ve Kadırgaspor Kulüp Başkanı Cemalletin İnanç, misafirleri en iyi şekilde ağırladı. Davetlilere kendi elleriyle ikramda bulunan Murat Kapusuz ve Cemalletin İnanç, serviste aksaklık olmaması için büyük çaba gösterdiler.


Bu tür ortamların gerçekleşmesinde derneğin büyük katkısının olduğunu söyleyen Cemalettin İnanç, her zaman Fatih kulüpleriyle dost olduklarını, bu dostluğun ilerlemesi için ellerinden geleni yapmaya devam edeceklerini söyledi. Fatih Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği Başkanı Murat Kapusuz ise birlik ve beraberliğin en iyi resmini bu güzel ortamda sergilemiş olduklarını dile getirdi. Birliğin her zaman tek yürek olarak yoluna devam edeceğini söyleyen Kapusuz, bu geceye hicap eden herkese teşekkür ettiğini söyledi.


İftardan sonra Fatih İlçe Başkanı Ahmet Hamdi Görk ve İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Ali Düşmez’e sorular soran Kulüp Başkanları, kendilerini tatmin edici cevaplar alarak ortamın güzelleşmesini sağladılar. Güzel başlayan iftar programı, aynı güzellikte sona erdi ve davetliler bir kez daha bu güzel ortamda bir araya gelmekten memnun kaldıklarını dile getirdiler.


HABER-FOTOĞRAF: İBRAHİM KESKİN


[gallery columns="5" ids="72390,72391,72392,72393,72394,72395,72396,72397,72398,72399,72400,72401"]

Hiç yorum yok:

2023-24 Türkiye U18 Şampiyonası 1. Tur Toplu Sonuçları

Türkiye U18 Şampiyonası'nda ilk tur karşılaşmaları sona erdi.